Hur man lägger in en Flatbädd på en pickup

Att sätta ett flak på en pickup är inte komplicerat. Kanske den svåraste steget i förfarandet är att ställa in sängen på plats på lastbilen ram. Större sängar ställs in med hjälp av en kedja fackverk och hissa. Mindre sängar kan ställas in med hjälp av assistenter för att lyfta varje hörn och gå sängen på plats. Oavsett om du installerar en produktion säng som är utformad för att passa din lastbil eller en skräddarsydd kommersiella flak, se till att använda nya säng skruvar, låsbrickor och muttrar. Saker du behöver
Bed bultar och distanser
Diverse handverktyg
Gad brytjärnet
hylsa och spärrskaft
Visa fler instruktioner
1

Move några elektriska ledningar på trucken rama ur vägen. De flesta kablar fästs med clips som dyker upp med en skruvmejsel eller tång. Om din flak har bakljus fästen och sidoljus, se tråden leder till lamporna är under ytan av ramen.
2

Placera metall distanser eller brickor av gummi kudde på sängen-bulthålen på truckens ram. Använd en lyftanordning för att sänka flak på ramen, eller be assistenter för att hjälpa ställning sängen på ramen. Rikta in bed-bulthålen så nära som möjligt med hålen i ramen.
3

in den smala änden av ett GAD pry bar i en av säng-skruvhål på framsidan av flak. Använd fältet för att manövrera sängen-bolt hål direkt över hålet i lastbilen ram. Sätt i en säng bult genom bädden och fullt genom truckens ram att hålla detta hörn av sängen på plats.
4

Rikta de återstående bulthål använder GAD spett och infoga en säng bult i varje hål som du går.
5

Organisera låsbrickor och muttrar i set och placera varje set under lastbilen i närhet till sängen bultarna. Sätt ett lås bricka och mutter på varje bult och dra åt muttrarna medurs med en hylsa och spärrskaft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144367.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.