Hur att dölja en DRAGKROK Gooseneck

En boll gooseneck skumt är en tung dragkrok byggd för bogsering över 10.000 pounds . Den skumt är installerad i din lastbil sängram , som sträcker sig upp genom ett litet hål i mitten av sängen liner . Den Hide - A - Goose modell kan du dölja bollen skumt , frigör din lastbil säng för andra användningsområden . När dold , kan kulans snabbt installeras om för bogsering inom några minuter . Saker du behöver
Magnetic kulan täcker
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera skumt handtaget låspinnen i bakhjulet väl av din lastbil . Dra i handtaget för hand och vrid den till öppet läge , som utsetts av en öppen , rött hänglås .
2

bort bollen skumt monterad i mitten av din lastbil säng liner för hand . Vänd den upp och ned och för in hitch , bollen först , in i hålet fästet. Den plana botten av kulstången bör vara i jämnhöjd med sängen liner. Täck hålet med magnetiskt lock som medföljde dragkroksenhet .
3

Dra ut handtaget i hjulhuset och vrida den till stängt läge , som utsetts av en sluten , grön hänglås . Kulstången nu säkert monterad inuti sängen liner tills du utför den omvända proceduren för att montera bollen för bogsering .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144364.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.