Hemlagad Truck Bumper

Inte bara lastbil stötfångare lägga en viss estetisk kvalitet , de är den första försvarslinjen i att absorbera effekten av en kollision och samtidigt skydda lastbilens passagerare och interna komponenter . Konstruera en hemmagjord lastbil stötfångaren kan erbjuda ett antal fördelar för lastbilstransporter entusiasten , men det också kommer med begränsningar . Fördelar

En hemmagjord lastbil stötfångaren kan vara storlek, form och accessorized till byggherre specifikationer . Konstruera en hemmagjord stötfångare kan vara billigare än att ha en byggd på en egen butik och många av de delar som är billiga eller kan hittas på ett skrotupplag .
Byggande

bygga en hemmagjord lastbil stötfångare huvudsak innebär användning av C - kanal stål bitar eller stålrör , U bultar och stötfångare fästen . Den C - kanals stål bit , skär med en svetsare till lika Truckbredd , fäster till stötfångaren fästen och sker via ½ - tums U bultar . Den C - kanals pjäs kan sedan sprejades eller skära med svetsaren i varje ände i 45 graders vinkel för ett mer professionellt utseende .
Begränsningar
< p > Homemade lastbil stötfångare ser ofta inte så polerad som professionellt gjorda stötfångare . Om inte svetsas ordentligt , kan en hemmagjord lastbil stötfångare misslyckas med att korrekt upprätthålla effekterna av en kollision .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144363.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.