Kommersiella Truck Driving Vägbeskrivning

Vid någon tidpunkt i ett ditt liv, kan du behöva köra en kommersiell lastbil, om du måste köra en flyttbil för att flytta från en plats till en annan, eller i händelse av en nödsituation när en annan lastbil Föraren är oförmögen att köra. Välj en lastbil

Bestäm om du vill köra en liten eller stor lastbil, som ofta kallas "semi-trucks" eller "18-hjulingar." De större lastbilar kommer att kräva utbildning och certifiering innan du kan få bakom ratten eftersom dessa lastbilar behöver mer omsorg och skicklighet att köra dem. Om du vill köra en 18-hjuling, måste du anmäla dig till en lastbil trafikskola.
Stay Alert

köra en kommersiell lastbil är allvarliga. Du måste vara helt alert, vaken och uppmärksam på din körning. Allt som kan göra dig dåsig, trött eller äventyra ditt goda omdöme bör undvikas om du planerar att köra en kommersiell lastbil.
Undersök Truck


Kontrollera luften i alla däcken, se rutan på flaket är korrekt ansluten och att dörrarna förbli stängd. Kontrollera speglar för att se till att de inte är spruckna, kör motorn och lyssna efter några konstiga ljud, och rengör alla fönster innan du hämtar på väg
beredas

. Allt kan hända på vägen och du måste vara beredd på nödsituationer. Packa en förbandslåda, auto nödsituation kit, din mobiltelefon och extra kläder. Inkludera lokalt och kartor motorväg, en CB-radio och förändring för en telefonautomat i passagerarutrymmet.
Starta Truck

Slå trucken och låt motorn gå för lite innan körning. Kontrollera dina speglar och se till att torkarbladen fungerar. Om trucken har luftbromsar, tillåta lufttrycket att bygga upp till 120 psi på lufttrycksmätare innan du börjar köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144357.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.