Roll Pan Installation

En rulle pan på en lastbil är en panel som används i stället för den bakre stötfångaren för att eliminera eventuella utskjutande del av en lastbil stötfångare. Rullen pan passar sömlöst in konturerna av flaket för att skapa en smidig och snyggare utseende. Tidigare rulle kokkärl var ofta tillverkade av flera lager glasfiber och var lite svårt att installera, men efter år av tweaking, kan rulla kastruller nu installeras mycket eaiser med mycket lite modifiering behövs. Saker du behöver
Roll pan
Duct Tape
Drill
Borr
Skruvar
Visa fler instruktioner
Installera Roll Pan
1

bort registreringsskylten från lastbilen, ta sedan bort den bakre stötfångaren och konsoler.
2

Ta bort bakluckan. För att göra detta, öppna och koppla bort bakluckan remmar, sedan luta bakluckan utåt tills skåran på bakluckan pivot linje med den platta sidan av den inre pivot. Lyft luckan uppåt och utåt och dra av den. Ställ den åt sidan. Addera 3

Placera rullen pan på trucken genom att skjuta en av de lägre slutet flikarna i nedre bakre kvartalet panel av flaket. Håll på plats och försiktigt luta den motsatta nedre kanten av rullen pan så att du kan sätta den motsatta undre fliken i den bakre kvartalet panel av sängen. Flytta rullen pan sakta uppåt, rikta den övre kanten strax under sängen golvet i lastbilen.
4

Flytta rullen pan upp och ner och från sida till sida noga för att anpassa den på rätt sätt. Tejpa sidorna och toppen av rullen pan på plats med tejp för att tillfälligt hålla den på plats, och installera bakluckan, rikta in bakluckan med rullen pan. Gör justeringar vid behov, ta sedan bort luckan igen.
5

borrskruvar i sängen av trucken genom de förborrade hålen i toppen av rullen pan. Borra ett litet hål genom varje nedre bakre sidostycke av trucken samt och genom valsen pan fläns. Sätt i skruvarna och dra åt. Ta bort all tejp och installera om flaket.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144349.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.