Monteringsanvisning för Meyer EZ Vector snöplogar

Snöplogar används för att ta bort snö från vägar och parkeringsplatser. Snöplogen främre kallas plogbladet. Den är ansluten till en A-frame och pivot bar. Snöplogar är monterade på den främre änden av lastbilar nära eller på stötfångaren. Meyer EZ-vektor snöplogar är utformade att monteras på 4x4 pickup lastbilar. Vektorns EZ-mount system kan snabbt fästas på en lastbil eller tas bort från den. Några av Meyer EZ-mount plogar har dubbla halogenlampor på dem. Den extra ljus hjälper föraren se när de plöjer under tunga snön. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
en 3/4-tums brickor, 8
1/2-13 med en 3/4-tums bultar, 8
1 3/4-tums låsmuttrar, 8
6 kvadrat distanser
7/16-14 från 2-1/2-inch bultar Sida 2 1/2-tums platta brickor Sida 2 1/2-tums låsmuttrar
1/2-13 med en 3/4-tums bultar
1 3/4-tums lås muttrar
Vehicle bruksanvisning
Momentnyckel
gängsmörja
Visa fler instruktioner
1

Ta bort dragkrokar på fästet. Avlägsna skruven och brickorna i luften dammen på berget med en hylsnyckel. Avlägsna luft dammen. Håll alla bultar, brickor och annan hårdvara som du tog bort de två krokar och luft dammen. Ställ dem åt sidan på en säker plats.
2

Ta bort skruvarna från fordonets yttre konsoler Stötfångarstöd, där de är belägna vid ändarna av undersidan av stötfångaren. Den andra änden av fästet kvar där den är fäst vid fordonets ram.
3

Ta bort de tre mittersta stötfångarfästet bultar på förar-och passagerarsidan av fordonets ram. Håll all hårdvara men bultarna, eftersom de inte kommer att återanvändas. Lägg dem på ett säkert ställe.
4

Placera gaffeln monteringsram över änden av fordonets ram. Rikta in hålen i ramen och monteringsramen. Sätt planbrickor på åtta 1/2-13 med en 3/4-tums bultar. Sätt i bultarna i hålen i monteringsramen och fordonets ram. Snurra låsmuttrarna på med handen men dra inte åt eller låsa dem på plats ännu.
5

Ta bort de främre skruvarna från plogen s vingla bar parentes.
6

Placera hålet i mitten av de sex kvadratiska distanser över de sex hålen på fordonets ramens metall tvärbalk balk. Placera gaffeltyp stödförbandet över distansorganen. Sätt 7/16-14 av 2-1/2-inch skruvar, platta brickor och låsmuttrar. Dra åt låsmuttrarna med hylsnyckel för att fästa den på ramen. Montera gaffel stag på klykan ram med 1/2-13 med en 3/4-tums bultar och låsmuttrar. Dra åt muttrarna för att fästa enheten.
7

tillbaka stötfångaren. Skjut gaffel ram så långt det går under bilen. Dra åt stötfångare fästelement till fordonets manuella vridmoment specifikationer.
8

Applicera ett lager gängsmörja till ändarna av hissen ram. För in ändarna på lyftramen in rören i klykan ramen. Vrid justerskruvarna bultarna i klykan ram tills de kommer i kontakt med hissen ram. Dra inte åt dem.
9

Lossa det blå handtaget stiften i plogenheten. Kör bilen upp till EZ-mount församling tills A-frame i kontakt med gaffel monterad på fordonet. Center huven av lastbil till lyftarmen för att säkerställa korrekt inriktning med de styrande lyftramen plattorna. Kör framåt några inches för att driva A-frame square mot klykan ram. Oroa dig inte om du flyttar enheten under denna process eftersom det kommer att skjutas framåt en bit tills A-frame fäster sig till gaffel ram.
10

Fäst tråden i vev-stativ till batteriet per förpackningsverksamheten instruktioner. Justera vev-stativ av plogen tills fordonets front in något högre. Vrid den blå hanteras stiften att flytta den lilla delen av stiften tillbaka till omläggning med sina slots att engagera stiften och knäppa dem på plats. Om den blå handtag stiften inte snäpper tillbaka på plats, flytta vev-stå upp eller ned tills de gör.
11

Avlägsna kedjade låspinnen av veven-montern. Ta bort den elektriska kontakten av veven-stativet. Ta veven-stativet från A-frame. Sätt veven-stativet i transport röret sitter på förarsidan av snöplogen har lyft ramen så att den är i en tillbakadragen vertikal position i röret. Sätt tillbaka den elektriska kontakten med veven-montern.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144347.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.