Viktfördelning Hitch Installation

vid körning med släpvagn bakom en bil , vikten på släpvagnen tungan vanligtvis medför den bakre delen av fordonet till nedre och framför fordonet att stiga . Installera ett skumt viktfördelning kommer jämnt fördela vikten och ta bort övervikt från bakaxeln på fordonet . Hitch

På plan mark , line up dragfordonet och släpvagnen . Kontrollera att hitch bollens diameter överensstämmer med storleken på släpvagnen kopplaren . Sätt skumt bar i skumt rutan , och infoga en pull stift . Placera bollen fästet på skumt bar , och justera för rätt höjd .
Installation

Anslut kedjorna bandstiftet , sänk kopplingen på DRAGKROK och stäng kopplaren spärren. Placera den nedre ratten för tappen i botten uttaget av bollen mount , och skjut knappen i den övre öppningen av bollen mount . Placera snap - up fästen på släpet , och dra åt skruven .
Justeringar

Höj släpvagnen tungan och baktill på fordonet med en domkraft , sänka oket av snap - up fästet tills det är parallellt med marken och glida närmast länken över kroken . Sänk domkraften , och öka eller minska antalet kedjans länkar som behövs . Justera vinkel eller position av bollen mount om inte nivån . Baren och kedjan måste ha gott om utrymme för rörelse vid en sväng .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144345.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.