Min Dodge RAM lastbil kommer inte gå in Park

Det kan finnas flera orsaker till en RAM lastbil kommer inte gå in på Park. Dodge utfärdade ett återkallande meddelande för att flytta kolumnen, vilket, om det inte fungerar, kunde stoppa trucken sätts i parken. Om detta är problemet, kommer reparationen göras gratis genom Dodge. Andra frågor kunde relatera till transmissionen. Om överföringen är skadad kan reparationen vara alltför komplexa för att utföra hemma. Parken stift kan också vara den skyldige. Parken stift är, bokstavligt talat, ett litet stift som håller lastbilen i parken, denna del är benägna att gå sönder. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera den neutrala säkerhetsbrytare. Försök att sätta bilen i parken. Har spaken fysiskt? Om den gör det, men kommer inte att gå hela vägen in i parken, då problemet kan vara med neutral säkerhetsbrytare. Byt ut i detta fall.
2

bort överföringen pannan. Om det finns små bitar av metall i det, det här är problemet. Beroende på vilken typ av metall och var den kom ifrån, skulle frågan vara ganska allvarligt. Har lastbilen besiktigas av en mekaniker eller överföring expert. Om det inte finns några problem med transmissionen annat än att reparera de trasiga delarna (troligen ett band, i detta fall) att reparationen inte skulle vara alltför dyrt. Om det finns andra problem, kan transmissionen behöva byggas --- vilket är dyrt.
3

Kontrollera kopplingen. Det kan ha böjda eller glidit av, vilket kan inträffa när lastbilen kör över något stort. Länksystemet är belägen på sändningssidan. Skjut kopplingen framåt. Om den rör sig, då den har glidit av och kommer att behöva justeras. Undersök länkar och leta efter kurvor. Om kopplingen är böjd, kommer det att behöva bytas ut eller rätas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144343.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.