Hur man installerar en F150 GPS antenn

Global Positioning Satellite (GPS)-system kommunicerar med satelliter för att ge riktad platsinformation så att du vet var du är och i vilken riktning du ska ledas. En extern antenn hjälpmedel att få bättre GPS-mottagning när du befinner dig i områden som är starkt trädbevuxen eller täckta. Till skillnad från gamla antenn modeller som var obekväma och skrymmande, nyare modell antenner är relativt små och enkla att installera. För att installera en GPS-antenn, behöver du några enkla verktyg. Saker du behöver
Skruvmejsel
Panel verktyg
Visa fler instruktioner
1

Placera antennen på huven över din lastbil, direkt över bromsljuset ovan förarhyttens bakre fönstret.
2

Bänd bromsljuset från att använda panelen verktyget. Ljuset är ansluten till ledningar i fordon så det är OK att låta ljuset hänga. Använd ljuset port som en inkörsport och mata antennen in i hytten.
3

Ta bort skruvarna i hytten panelen, använd panelen verktyg för att lyfta upp hytten panelen och bända upp golvet löpare.
4

Hitta GPS tråd och dra den längs med panelen, ner till mattan, under mattan längs golvet löpare och upp till instrumentbrädan.

5

Placera golvet löpare och hytt panelen igen Placera bromsljuset igen och anslut antennen till motsvarande ingång på din GPS-systemet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144337.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.