Hur man installerar Truck Glas

Byt ut glaset i din truck om den har en spricka eller chip så att det inte spricker vidare - eller bryta. En professionell kan ersätta din lastbil glas, om det är din vindruta, baksida glas eller fönster, men att göra det själv är ganska lätt och billigt, och kan vara klar på en dag. Köp glas som passar din lastbilens ram, och med några steg du kan få helt nya glas installerat i din lastbil. Saker du behöver
varmt tvålvatten
mjuka trasor
fönstertätningsenhet
silikon glas tätningsmedel
vaselin
nylontråd eller snöre
glas
fönsterputsmedel

Visa fler instruktioner
Installera glas
1

Rengör lastbilens fönsterkarmen med varmt tvålvatten och en mjuk trasa för att ta bort all smuts och rost. Torka ytan med en ren, torr trasa och sedan ta bort den gamla packningen. Byte av packningen kommer att säkerställa en effektiv tätning för det nya fönstret, den gamla packningen kan ha sprickor och revor från år av slitage
2

Placera den nya packningen runt omkretsen av fönsterkarmen, med. slits vänd utåt, och tryck på packningen nedåt så att det passar precis in i spåret runt ramen.
3

Applicera ett tunt lager av tätningsmedel runt omkretsen av den yttre spår av fönsterramen. Sprid ett lager vaselin i slitsen runt packningen. Tryck på nylontråd eller snöre i slitsen av packningen. Kör sladden helt runt insidan av ramen spåret, så att de två ändstyckena avsluta utträder i den nedre mitten och hänga ner in i det inre av lastbilen.
4

Placera glaset i fönstret ram. Låt en person sitta inne i lastbilen, stödja glaset från insidan, som du placerar den i fönsterkarmen.
5

Har personen i lastbilen dra nylonkorder, vilket hälften av packningen till det inre av glaset. Tryck den yttre halvan av packningen till utsidan av glaset.
6

Clean överskott vaselin försiktigt i glaset med glasrengöringsmedel och en trasa.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144322.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.