Hur man bygger en säng Wood Lastbil

Lastbilar är konstruerade för att dra tunga, långa föremål. Naturligtvis denna användbarhet kan komma till ett pris. Om din lastbil säng har så äts upp av rost eller inte att reparera att det är en fara att använda, kan du bygga en lastbil av trä. Sängen kommer att vara robust, tålig, och vägen säker och när du har avslutat inställningen av lamporna. Saker du behöver
Spärrnyckel med hylsor
Måttband
4-tum x 6-tums bitar av trä
Bordssåg
Bolts
Metallgångjärn
Trailer lampor

Visa fler instruktioner
1

Haka den ursprungliga flaket. Använda ett Ratchet och uttag, lossa eftersläpning bultar som håller flaket på plats. När skruvarna har lossats, ta bort flaket. Du kommer att behöva ett par människors hjälp för att göra detta.
2

Mät bredden på gamla flaket med ett måttband.
3

Slice åtta bitar av 4-tums av 6-tums bitar av trä i bredden mätt i steg 2. Skruva bitarna i sängen med bultar.
4

Skruv 4-tums av 6-tums bitar av trä longways i sängen. Gör detta tills bädden är helt täckt.
5

Place tre brädor ovanpå varandra och placera dem på ena sidan av sängen för att skapa en vägg. Gör så för den andra sidan av sängen.
6

Skär tre skivor till bredden av sängen. Placera dessa över bitarna i steg 5. Se till att du utrymme ut dem jämnt. Skruva styrelser i styrelserna nedan.
7

Gångjärn träväggar med metall gångjärn. Sätt släpets lampor på baksidan av sängen. Dessa krävs för din lastbil för att vara väg-säker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144320.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.