Hemlagad Tow Hook

dragkrokar tillhandahålla ett sätt att antingen hjälpa någon i behov av ett släp, eller ett sätt att fästa din bil till en annan för att få dig loss. Ett bra tillbehör att ha om du off road eller bor i ett område som är lantlig och robust i vissa säsonger, tillverka och installera en egen dragkrok är ett sätt att spara lite pengar på projektet och ge en anpassad dragkrok för din lastbil eller vehikel. Saker du behöver
Wrench set
Ratchet Hylsnyckelsats
tunga stål plattan
Stål D-ringar eller tunga stålrör
Welder
C-klämmor
Drill
3/8 tums metall bit
3/8 tum sexkantsbultar med låsmuttrar
Razor kniv
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den främre stötfångaren av din fordon med bultar på undersidan av stötfångaren, på förar-och passagerarsidan av ramen. Beroende på bil kan det finnas två fästen och stöder. Du behöver inte ta bort teser. Behåll bultarna att installera stötfångaren när projektet är klart.
2

Mät avståndet på den främre ramen stötfångaren fästen. Olika konfigurationer för olika fordon innebär detta steg kommer att variera. Nödvändigheten är att montera en stålplatta på fordonets ram för styrka eller dragkrokar kommer rip off och ditt rikligt med den när den används. Lokalisera punkter på ditt frontram under stötfångaren där en stålplatta kan monteras.
3

Förbered dragkrok montering av svetsning två stål D-ringar, två stycken av bockade stålrör i form av krokar eller ringar, eller pre-fabricerade stål dragkrokar på monteringsplattan. Placering är ditt val, men om du monterar två krokar eller D-ringar vara säker på att de är jämnt fördelade för viktfördelning. En två krok design är en bra idé eftersom det sprider belastningspoängen ut över enheten lättare.
4

Kläm fast monteringsplattan på ramen där det ska installeras. Borra hål för monteringsbeslagen genom både platta och ram samtidigt att vara säker på korrekt inriktning. Om du vill, när plattan borras igenom och du har startat hålen i ramen, kan du avmarkera klämma och ta bort metallplattan för slutförandet av borrningen om du önskar.
5

Montera plattan på ramen med HEX bultar och låsmuttrar när hålen borras. Var säker på att de är säkrade och ordentligt åtdragna.
6

Lyft stötfångaren på plats där den ska installeras. Markera platsen för dina krokar på insidan av stötfångaren. Skär försiktigt bort det flexibla stötfångaren material, och se till att skapa en öppning så liten som möjligt för hakarna att sticka igenom. Nödvändigheten är bara att ha en tydlig kopplingspunkt för att fästa krokar eller ringar, behöver ingen annan del av enheten som ska exponeras, och mer slutna stötfångaren fortfarande bättre.
7

Re- installera stötfångaren till bilen med de ursprungliga bultarna och hårdvara.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144318.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.