Hur man installerar en snöplog på en Dodge Dakota

Fästa en snöplog till en Dodge Dakota tar din bil från att helt enkelt praktiskt att verkligen mångsysslare. En plogblad på din bil kan du plöja snö från din egen egendom, som vänner och familj, eller ens som ett litet företag för att tjäna lite extra pengar. Använda monteringssats medföljer din plog gör jobbet enkelt. Saker du behöver
Wrench in
Ratchet socket uppsättning
Drill: tillval
C klämmor
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den främre stötfångaren genom att ta bort de tre bultarna på både förarsidan och passagerarsidan av stötfångaren stödfästena placerade på den främre ramen. Avlägsna skruvarna från de yttre stötfångare hängslen, och ta bort hängslen. Behåll alla dessa delar på en säker plats för re-installation på fordonet när plogen avlägsnas.
2

Placera fästet eller ramen på plats på insidan av fordonets ram där angiven på instruktionerna. Placeringen kan variera något beroende på modell av snöplogen du installerar. Kläm fast monteringsplattan eller konsolen på plats.
3

Borra hål för monteringsbeslagen enligt justeringen på din särskilt märke av plogen. Vissa kräver två hål, en del tre. När hålen borras bort klämman och montera fästet och upprepa på motsatt sida om det behövs. Vissa montering församlingar är mittmonterad, är en del monteras med ett fäste på varje sida av fordonet ram.
4

Montera slang och lyftarmarna med den medföljande hårdvaran. Rikta mitten röret och lyft arm församlingar och se till att alla sprintar eller center låsmuttrar är åtdragna och säkrade. Sätt lyftarmarna i urtagen och säkra. Coat delar med fett, som rekommenderas.
5

fästa plogen och säkra med låsmuttrarna. Kontrollera över all hårdvara att se alla låsmuttrar är åtdragna och eventuella gångjärn eller sprintar är helt säkrad. Testa enheten för att vara säker på att driften av plogen är smidig och obstruktion gratis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144317.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.