Hur Dra en resa släpvagn med Ford Ranger

Ford Ranger finns i flera olika konfigurationer. Manuell eller automatisk växellåda, två eller fyrhjulsdrift, fyra eller sex cylindrig motor och lastbil nyckeltal axel påverkar alla drar kapacitet. Men oavsett vad konfigurationen, är alla Ford Ranger ett bättre val för bogsering en resa släpvagn än nästan alla bilar. Instruktioner
1

Ladda släpet ordentligt. Fördela dina artiklar så att 60 procent av vikten ligger i den främre halvan av resor släpvagn. Håll tyngdpunkten så lite som möjligt och säker produkt att förhindra rörelse och skift belastning samtidigt som bogseras. Håll i de högsta viktgränser för totala beloppen och på tungan och platser skumt.
2

Kontrollera viktkontroll och gunga styrsystem för korrekt infästning. Leta efter eventuella lösa skruvar och muttrar eller kedjor inte korrekt placerade.
3

Kontrollera släpets bromssystem om det är separat från bilens systemet.
4

Bifoga ledningsnätet från lastbilen till släpet belysningssystemet. Kontrollera att korrekt drift av alla nödvändiga lampor.
5

Drive försiktigt. Vid acceleration, ta det lugnt. Vrid sakta och dra framåt nog att lämna utrymme för släpvagnens hjul att stanna utanför trottoarkanter och på vägen. Tillåt minst dubbelt så mycket utrymme som vanligt när man stannar. När du byter körfält, se till att det finns tillräckligt med utrymme för bil och släp.
6

Kontrollera däcktrycket och alla anslutningar efter att ha rest ett par miles på din första resa. Varje gång du stoppar, kontrollerar alla ledningar, däcktryck, muttrarna och operationer belysning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144304.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.