Hur man bygger en Brush Truck

En borste lastbil, även känd som en kombination fordon, används ofta för att bekämpa bränder i avlägsna platser såsom bränder. De är en kombination av terrängfordon samt vildmarken räddningsfordon. Många organisationer och brandkår äger pensel lastbilar för att bekämpa bränder där stående brand apparat kanske inte kan fungera ordentligt. Det finns olika typer av borstar lastbilar som tjänar olika syften utifrån deras storlek och motorer. Du kan skräddarsy borsten lastbil och konfigurera den för att möta de exakta specifikationerna för din brand och räddning organisation. Saker du behöver
Brush-lastbil kroppsdelar
Off-road däck
Light Bar
Siren rutan
100 watt siren högtalare
Back-up beeper
250 till -400-liters vattentank
Gummi tankmontage pad
Gängade fästen
2 150-fot brandsläckningssystem slangar (3/4-tums till 1-tums diameter) katalog Slangupprullare
frostskyddsmedel- skyddade vatten brandsläckare
Spadar
Chainsaw
Bultsax
Ficklampor
pickax
Pike pole
Straight-finger brand krattor
Visa fler instruktioner

1

Research lokala, statliga och federala lagar, förordningar och författningar om brush-brandbilar innan byggnaden. Bestäm vilken typ av lastbil du vill i enlighet med de särskilda bestämmelser om bilens utrustning och kapacitet.
2

Skaffa en tung pensel-truck organ som kan hantera tuff terräng och off-road däck för bättre dragkraft. Kontrollera att trucken levereras med fyrhjulsdrift och en automatisk växellåda, samt en utökad tuck cab att rymma flera brandmän. Addera 3

Skaffa säkerhetsfunktioner på lastbilen som följer lokal och statliga regleringar. Forskning din lokala och statliga föreskrifter om utryckningsfordon innan de köper något säkerhetsutrustning. Installera en siren låda, 100-watts siren högtalare och en back-up beep. Montera en ljus bar på taket på lastbilen.
4

Bifoga en 250-till-400-liters vattentank till sängen av lastbilen. Montera en gummiupphängning pad under vattentanken på lastbilens flak. Säkra vattentanken till lastbilen genom att bulta fast tank på varje hörn av lastbilen med gängade fästanordningar.
5

Installera en diesel-eller gasdrivna vattenpump som kommer att möjliggöra sug från tanken och tillåter vatten att resa till undertryckande slangen. Vattnet pumpens flöde och storlek på tanken bör ge ca 5 minuters kontinuerlig vattenflöde.
6

Bifoga en 150-fots slang brandsläckning med en 3/4- eller 1-tums diameter och placera en annan längd av 150 fot slang i lastbilen som kan fästas till den första slangen när det behövs. Anbringa en brand munstycke vid änden av slangen. Branden Munstycket bör möjliggöra en justering sprutbild som sträcker sig från en lätt dimma till full vattenstråle.
7

Montera flera frostskyddsmedel-skyddade brandsläckare vatten eld och utrustning till verktyget fack inuti lastbilen. Placera spadar, straight-finger krattor brand, motorsåg, bultsax, kofot, ficklampor och stolpar gädda i lastbilen, liksom all annan utrustning som krävs enligt gällande bestämmelser. Fäst all utrustning på trucken med gummiband och snabbfäste spännen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144298.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.