Hur Identifiera Amp Generator på en 1998 Silverado

Den 1998 Chevy Silverado erbjuds många olika generatorer , beroende på motortyp och storlek på lastbilen . Några av Silverados hade valfria tunga generatorer för lastbil köpare som var på väg att ansluta externa tillbehör som skulle kräva extra ström , såsom snöplogar eller hydrauliska lyftanordningar . I vissa fall , bestämma strömstyrka generatorn är så enkelt som att leta efter en stämpel på generatorn som kommer att berätta vad strömstyrkan är . Om det inte finns någon stämpel på generatorn , kommer en enkel process berätta vad storlek generator du behöver . Instruktioner
1

Öppna handskfacket på din lastbil . Hitta klistermärke som har en serie av tre - teckenkoder . Dessa är de vanliga produktionsmöjligheter eller RPOs , för din lastbil .
2

Notera eventuella RPOs som börjar med bokstaven " K " Alla generator strömstyrka koder på General Motors fordon börjar med ett " K ", även om inte alla "k" koder generator koder .
3

kolla " K " koder du hittar mot listan av General Motors RPOs i referenserna. En av de "K " koder kommer att identifiera strömstyrkan av växelströmsgeneratorn . Observera att RPOs hänvisar till generatorn som en generator .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144286.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.