Hur du sätter min lastbil in i en Crawler

Inte alla hushåll har råd att ha två separata fordon - en för daglig körtid ändamål och en annan för tunga-resa i svår terräng. Som ett resultat, många vill upptäcka ett sätt att konvertera sina bilar till sten sökrobotar, som tål mycket svåra banor och fortfarande erbjuda en bekväm åktur för resenärerna. Detta kan vara ett kostnadseffektivt sätt att modifiera din bil och förbättra dess styrka och värde, gör det möjligt att komma åt områden som det normalt inte skulle kunna. Saker du behöver
Nya däck
lift kit
Locker
Bumper Flighter Rock reglagen
halk plattorna
Visa fler instruktioner
1 < p> Titta på och utvärdera dina lager däck noga. Köp nya däck som är större och har mer styrka eller uthållighet än de som för närvarande används. Helst bör dessa däck vara aggressiv och smidig så att de effektivt kan upprätthålla en bekväm körning både på väg, interstate och svår terräng. Däckstorlek som ligger någonstans mellan 32 inches och 37 inches i bredd anses perfekt för konverterade sökrobotar. Och köpa 2

Köp inrätta en lift kit som är i linje med den typ, design och modell av nya däck. Tänk på att din bil kommer att behöva lyftas från marken så att dina däck inte torka mot karmens eller kroppen av din lastbil. Om du hittar dina däck ligger på jämförelsevis mindre sida, lyft sedan din lastbil bara några inches från marken.
3

Köp ett skåp som kan säkra hjulen tillsammans så de kan lätt ta en sväng smidigt samtidigt som en enhetlig hastighet. Om möjligt, köpa två skåp för att tjäna varje axel för sig. Att köpa en riktig skåp är tillrådligt, eftersom det gör att din lastbil för att överträffa svåra terräng graciöst utan att det kostar dig en massa pengar.
4

Guard din lastbil väl mot möjliga faror genom att installera stötfångare, sliders sten och skid plåtar. Detta kommer inte bara spara bilens andrahandsvärde, men kan också hjälpa till att skydda huvuddelen mot någon större olycka eller avskrivning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144285.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.