Hur man bygger en egen U-Channel Ladder Rack

En stege rack är ett viktigt komplement till alla pickup truck som används för uppförande eller annat arbete som kräver transport stegar. Gallren kan bära hopfällbara eller förlängning stegar. De behöver inte ens vara begränsad till stegar, de kan dra kanoter, kajaker, långa brädor eller nästan allt annat som inte passar enkelt in i pickup säng. Även kommersiellt tillgängliga stege rack finns i en mängd olika stilar och storlekar, kan du göra en stege rack istället för att köpa en. Saker du behöver
U-balkar av stål
Metal kapsåg
Måttband
Svetsutrustning
Visa fler instruktioner
1

bygga ett grundläggande pickup stege rack med ett dussin bitar av u-kanals stål. Skär fyra bitar med metall kapsåg för stolpar för att passa in monteringshålen i pickup sängen, vanligtvis 2 inches square. Gör dem tillräckligt hög för att rensa upp i pickup hytten med 6 inches medan fortfarande passar säkert i sängens monteringshålen. Längden varierar med märke och modell av lastbilen.
2

Mät avståndet mellan stolparna och skär två horisontella skenor för att passa mellan dem. Längden varierar med märke och modell av lastbilen. Svetsa skenorna till stolparna på insidan av dessa poler, med kanalen nedåt. Fogarna skall vara kvadratisk.
3

Gör två tvärbalkar och stege stöder att passa mellan sidostyckena och sträcker sig förbi sidorna ca 6 inches. Längden kommer att variera med storleken av pickup sängen. Svetsa tvärstagen mellan de två sidoramarna på toppen av stolparna, med kanalen nedåt. Skär fyra 8-tums bitar av u-kanal och dem svetsa upprätt på utsidan av ändstyckena för att hålla stegar glider av sidorna av racket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144282.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.