Mjuka insynsskydd Installationsinstruktioner

Om du äger en pickup, kanske du har köpt det på grund av dess förmåga att hjälpa dig att bära stora föremål som inte kan passa in i en bil. Men den största nackdelen med en pickup dess öppna säng, som inte skyddar dina föremål mot elementen eller en tjuv. Pickup tonneau omfattar är populära eftermarknaden tillbehör som ligger över sängen av din lastbil och skydda vad du bär. Hårda tonneau omfattar är gjorda av glasfiber och mjuka pärmar är gjorda av duk eller annat material. Instruktioner
1

Lägg den mjuka insynsskyddet över sängen av din pickup. Mjuka tonneau omfattar typiskt välvda till ramen runt sängen av din lastbil, med kupoler placerade med jämna mellanrum. Lägg märke där kupolerna på mjuka insynsskyddet är belägna, du måste installera den andra hälften av varje kupol så att den är i linje med insynsskyddet
2

Avlägsna självhäftande baksida på. botten av en kupol och installera den i hörnet av lastbilen sängram, direkt under det mjuka insynsskyddet. De två halvorna av kupolen ska rada upp ett tillfredsställande sätt.
3

Installera en annan kupol på det motsatta hörnet av sängramen, garanterar den mjuka insynsskyddet sträcks undervisas mellan de två kupoler. Du vill inte locket så hårt att det till slut sliter kupoler av, men en lös, fladdrande täcka skapar onödigt buller medan du kör.
4

Installera kupoler på de andra två hörnen av sängram, kontinuerligt kontrollera att se dina mjuka Insynsskydd ställer upp och passar ordentligt.
5

Installera kupoler längs sidan och främre skenor lastbilen i deras lämplig plats. Installera kupoler över bakluckan på din pickup.
6

Fäst mjuka insynsskyddet på plats och se till varje linjer kupol halvt upp korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144278.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.