Hur lyfter jag en Ramcharger?

Lift kit för en Ramcharger pickup kan installeras hemma om du har kunskap och rätt verktyg. En lift kit kan höja lastbilen för att rymma större däckdimension. Vissa kit kan lyfta en Ramcharger så att den kan rymma däck upp till 35 inches. Ökad markfrigång är viktigt när man använder en lastbil off road och i svår terräng. Saker du behöver
Momentnyckel
Standard Hylsnyckelsats
Standard skiftnyckel uppsättning
Metric Hylsnyckelsats
Metric skiftnyckel uppsättning
Hydraulisk golv jack
Visa fler instruktioner

1

Blockera bakdäcken i Ramcharger att hålla trucken rullar bakåt. Lyft fordonets front med en hydraulisk domkraft centrerad under framför lastbilen. Använd pallbockar under varje sida av lastbilen för extra säkerhet och sedan ta bort båda framhjulen.
2

bort chock från förarens sida av fordonet. Placera två hydrauliska golv jack under den främre differentialen av fordonet. Höj båda uttagen samtidigt tills de kontaktar differential. Ta beståndet U-bult på båda sidor om lastbilen.
3

Sänk par hydrauliska domkrafter samtidigt tills fjädrarna skilda från framaxeln. Ta bort fjädrarna börjar på förarsidan av lastbilen. Montera de nya fjädrarna på förarsidan med en momentnyckel inställd på 95 foot-pounds. Installera passagerarsidan främre fjädrar med samma metod.
4

Höj hydrauliska golv domkrafter samtidigt tills de kontaktar nyinstallerade främre fjädrar. Installera om aktiemarknaden U-bulten på förarsidan och vridmoment på U-bulten till 95 fot pounds. Installera om aktiemarknaden U-bult på passagerarsidan med hjälp av samma procedur och sedan ta bort golvet uttag, men behåll pallbockar under lastbilen.
5

Installera de nya långa stötar på fordonet. Smörj bussningar och hylsor innan du installerar de chocker. Dra varje stöt till 65 foot-pounds för både övre och nedre bultarna
6

Installera en ny längre bromsslang -. Levereras med de flesta lift kit - om det behövs. Sätt däcken tillbaka på lastbilen, ta bort pallbockar och sänk bilen till marken.
7

Block framdäcken på lastbilen för att hindra fordonet från att rulla. Lyft bakdelen av trucken med hjälp av en hydraulisk domkraft. Placera jack ställning under varje sidan av trucken efter den lyfts för säkerheten. Ta bort hjulen från varje sida. Upprepa steg 1 till 6 för den bakre delen av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144276.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.