Bruksanvisning för GMC Trucks

Moderna GMC lastbilar är fulla av funktioner och bekvämligheter. Det finns ett antal system eller funktioner i lastbilarna kommer du vill lära dig att använda. Även om du kanske känner till grunderna, till exempel hur du slår på och spela radion, eller hur man starta motorn och köra lastbilen, behöver du hjälp med att återställa systemet för påminnelse, programmering fjärrkontroller eller säten minne, eller fälla baksätet för extra lastutrymme. Instruktioner
Ställa Memory Seating
1

Sitt i förarsätet. Slå på tändningen.
2

Använd kraften panelen sätet kontroll på vänster sida av sätet för att justera sätet. Flytta reglaget uppåt, nedåt, framåt eller bakåt för att justera sätet till önskad position.
3

Håll knappen märkt "1" på dörren panel i två sekunder. Detta sparar sittplatsen. I framtiden, om du vill att sätet för att flytta till denna exakta positionen, tryck "1", och det kommer att göra det.
4

Justera sätet för det andra minnet positionen, om så önskas. Denna funktion är idealisk om GMC har två ordinarie förare. Tryck och håll in "2" för att spara den andra positionen i minnet. Tryck "2" i framtiden för att justera sätet till den sparade inställningen.
Vika Rear Seat
5

öppna bakdörrarna. Inspektera nedre kanten av baksätet. Hitta tyget slingan. Du kommer att använda detta för att fälla baksätet.
6

Dra tyget slingan. Medan du drar, trycker den nedre kanten av sätet uppåt för att vika det mot den bakre skiljeväggen. Sitsen förflyttas nu ur vägen. Du kan bära extra last i bakre sittgrupp.
7

Dra loopen och skjut sätet nedåt för att föra den tillbaka till sin normala position.
Programmera Keyless Entry
8

Ta keyless inresa fjärrkontrollen du planerar programmering. Starta motorn, eller vrid nyckeln till "Kör".
9

Tryck på "Info"-knappen på instrumentpanelen kontrollpanelen gånger tills displayen visar "Återlärning Remote nyckeln."

10

Tryck på "Set"-knappen. Skärmen kommer att visa "Learning aktiv." Tryck och håll "Lock" och "Lås" på keyless inresa fjärrkontrollen i ca 15 sekunder, tills du hör ett klockspel. Fjärrkontrollen är programmerad. Vrid nyckeln till "Off" och ta bort den. Addera Återställa Service System
11

Tryck "Info"-knappen på instrumentpanelen kontrollpanelen tills skärmen visar " Olja som återstår. "
12

Tryck och håll" Set "-knappen i fem sekunder.
13

Vrid nyckeln till" Off ". Tjänsten påminnelse system är nu återställd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144272.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.