Ford Ranger Emission Problem

Den stora majoriteten av de återkommande problem som är förknippade med Ford Rangers kretsa kring frågor som utomhusbelysning , fordonets hastighet kontroll och däckets integritet . Utsläppen inte regelbundet uppmärksammas . Men detta betyder inte att Ranger inte kommer att uppleva ett utsläpp problem . Europaparlamentet påminner

Som av 2011 , minns inget officiellt Ford avsåg de utsläpp installerade i de Ranger pickup eller sitt konstituerande devices.This står sant för alla årsmodeller eftersom tillverkningen började 1983 .
< br >
Överväganden

Under 1980 och 1990 hade Ranger konsekventa återkallelser för problem med bränsle filter , slangar och andra mekanik bränsle . Felaktigt levererade bränslet kommer inte förbränna korrekt och kan komma in i avgassystemet . Kom ihåg att alla problem med bränsle i utsläppen kan vara resultatet av ett alternativt problem , inte avgaserna .
Ytterligare information
p Om du är orolig underhåll eller andra problem med Rangers utsläpp , har Ford publicerat alla Ranger utsläppskontroll Handböcker för tillgång till Internet . Allt du behöver göra för att hitta manualen är typ i sökorden " Ranger Emissions Control Manual " i din sökmotor tillsammans med året av din lastbil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144266.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.