Instruktioner för en Stepside säng på en Chevy 1953 3100

Den Stepside Chevy pickup för 1950 och 1960 har blivit en klassiker. Med sin stora utsvängda fender och rundad huv och strålkastare, är 1953 påminner om en tid som har beskrivits som "enklare". När renovera en klassisk lastbil, sängen är ett område som kommer att kräva särskild uppmärksamhet. Den Chevy 1953 kom standard med en trä säng golv, i motsats till dagens moderna stål sängar. Som med de flesta trä som utsätts för väder för ett halvt sekel, kommer det troligen att behöva bytas ut. Reservdelar, upp till och med en hel säng ersättare, görs av flera tillverkare för de flesta år och modeller av Chevy truck, inklusive 1953 Stepside. Saker du behöver
Tigersåg
Hammer
Impact pistol
Metalloxid sandpapper
Random omloppsbana luft sander
Rostskydd
Klarlack
Luftpistol
1953 Chevy Stepside säng kit
beslagmaskinvarusatsen och distanser säng
Visa fler instruktioner
1

bort sängen från lastbilen genom att lokalisera och ta bort säng-to-frame bultar . Ta del av tillståndet av trä distanser som stöder sängen. Inköp ersättare om det behövs. Skär bultarna som håller sängen styrelser till metallband undertill med en tigersåg och knacka dem upp genom styrelser med en hammare. Dra åt skruvarna på toppen av sidan, eller använda en tång för envisa bultar.
2

Lyft sängen från lastbilen. Unbolt två hörn av bakre fönsterbräda bar från sina positioner på botten av de bakre fickorna säng intressenter som påverkar pistol. Skär bultarna som håller sängen styrelser till tröskeln med tigersåg.
3

Demontera bultarna i hörnen av sängen, mellan frontpanelen och rälsen säng på vardera sidan, att slutföra demontering. Sand bitar av sängen för att ta bort gammal färg och rost. Använd sandpapper metalloxid på ett slumpmässigt omloppsbana luft slipmaskin för bästa resultat.
4

Spray ett skikt av rostinhibitor --- 02:58 lager färg, beroende på färg och tillverkarens rekommendationer --- och klarlack på sängen delar med en luftpistol. Blanda dina färger och ytbehandlingar enligt anvisningarna på etiketten för bästa resultat och låta etiketten rekommenderade torktider mellan rockar. Färgen appliceras med stadiga, borstlik rörelser, hålla pistolen flyttar för att förhindra pooling, vilket orsakar körningar och droppar i eftersmaken. Låt målgång härda helt innan du sätter tillbaka sängen.
5

Sätt tillbaka rälsen sida säng till ändarna på den främre bädden panel med sängen framför hårdvaran medföljer med Chevy säng kit. Använd en inverkan pistol att dra åt bultarna. Sätt tillbaka den bakre fönsterbräda bar, fästa den med indragna sexkantsbultarna, försedd med nya säng kit, eller återanvända originalen. Dra åt bultarna med effekterna pistolen.
6

Montera kanten styrelser, från Chevy säng kit, under vinkellisterna på sidorna av sängen. På en Stepside, kommer dessa att vara en lång bit, från baksidan av hytten, till den bakre fönsterbräda bar. Fäst upp änden av skivorna in i den öppna kanalen på framsidan av tröskeln bar. Montera en bult genom varje hål i vinkellisterna och i bakre fönsterbräda bar. Montera en mutter och bricka på varje bult, lämnar dem lös för justering.
7

Montera resterande brädor, med bult band mellan dem, in i sängen. Positionera skruven remsorna med sina vända-down kanter i spåren längs långsidorna i styrelserna. Lyft sängen på lastbilen och montera distanserna på plats vid varje säng för att rama in bulten. Thread sängen att rama bultarna genom hålen, passar alla med en bricka och mutter och dra åt dem med effekterna pistolen.
8

Montera en bult genom varje hål i varje bult remsa, trä dem genom hålen i ramen remmarna på undersidan. Montera en bricka och mutter på varje bult. När alla skruvar är på plats, dra åt dem med effekterna pistolen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144255.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.