Dodge PU Fuel skyddsanordningar

Dodge pickup lastbilar (PU) kommer med en mängd säkerhetsfunktioner för lastbilens bränsle. Eftersom bensin är ett farligt ämne, är det bara meningen att bensinen i en Dodge PU hållas i en miljö som säker och kontrollerad som möjligt. Bränsletankar av plast

En plast bränsletank är en bra säkerhetsåtgärd när det gäller pickup lastbilar såsom Dodge PU. Plast kan göras jämförelsevis tufft att många typer av metall, och det inte rostar eller korroderar på det sätt som många typer av tankar metall gas gör. Dessutom finns det ingen risk för en gnista om en plast bensintank har spruckit, vilket gör det ännu mindre troligt att bränslet i PU kommer att fatta eld på grund av en gastank gnista.
Overflow Protection

Dodge PU komma med ett överfyllnadsskydd enhet. Detta innebär att när du pumpar gas, kan du inte fylla på din tank eftersom det är en nivå som bensinen helt enkelt inte kommer att gå förbi. Detta ger en automatisk avstängning. Denna enhet gör det också svårare för bensin att sugas från din Dodge PU tank, vilket innebär att din bränsle är oåtkomligt för bensin tjuvar.
Locking Gas Cap

att vara säker på att bensinen i din Dodge PU stannar där du placerar det, garanterar ett tanklock lås vidare det inte blir någon suga utan din tillåtelse. Dessa lås är inbyggt i Dodge PU: s tanklock, och de gör det omöjligt för någon som inte har en nyckel för att ta bort locket utan att skada den och eventuellt lastbilen själv. En låsning gas cap är en obetydlig irritation för att ta bort det själv, men säkerheten locket ger är värt det.
Fuel Efficiency

Bränsleeffektivitet enheter i din Dodge PU kan skydda din bensin genom att hjälpa till att bensinen håller längre. Luftintag ger mer syre för att blandas med bränslet, större avgasrören motorn effektivt och datachips övervaka din Dodge PU: s motor, vilket gör varje liter bensin går bara lite längre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144252.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.