Hur man bygger båttrailer Skärmar

Trailer fendrar sträcker sig över däck så att det täcker hela slitbanan, framifrån och bakåt och åt sidorna. Skärmarna är avsedda att skydda personer och föremål från att dras in i rörliga hjul, och för att förhindra föroreningar såsom vatten och grus från att kastas upp av hjulen då i rörelse. Båtsläp används för att transportera vattenskotrar till de vattenförekomster där de används. Eftersom båtar är bredare upptill av skrovet än vid botten, toppar överlappar ofta släpet hjulbas, så fendrar också hjälpa till att skydda skrovet från skador. Saker du behöver
Stoppklossar
Måttband
Box slang
Svetsutrustning
Diamant-plattan
Fasteners
Visa fler instruktioner
1

Bogsera olastad båttrailer till en plan, jämn yta där tillgången är fri på alla sidor. Koppla ifrån släpvagnen, använd tungan jack för att höja nivån till ca horisontella och Blockera hjulen.
2

Använd ett måttband för att mäta avståndet mellan framkanten av släpets främre däcket till den bakre kanten av den bakre däcket. Lägg sex inches till mätningen och skär fyra längder box slang om detta, 1 1/2-tums med 1 1/2-tums med 1/8-tums slang är oftast tillräckligt
3 <. p> Mät avståndet mellan den yttre kanten av släpets utanför däck till släpet chassit. Lägg till två inches till mätningen och skär fyra längder box slang därefter.
4

bygga två trapetsformade former med en svets-kit, med två långa bitar och två korta stycken av låda slang för varje trapets.

5

Mät avståndet mellan den översta delen av däcken och den lägsta delen av släpets chassi skenor. Lägg sex inches och skär fyra längder box slang därefter.
6

Placera trapezoids platta på släpvagnen sängen och klibb-svets två av de nya bitar till varje, lokalisera dem horisontellt på båda hörn ena långsidan. Testa församlingarna genom att hålla dem mot släpvagnen för att se till att de inte kommer att avbryta den fria rörligheten för däcken. Avsluta svetsarna, sedan svetsa stolparna fenderram till släpet chassi, en på vardera sidan, så att båda uppsättningarna av slitbanor är centrerade under en fenderram vardera.
7

Mät storlekarna på den färdiga horisontella trapetser, sedan klippa diamond-platta paneler till mätningarna. Placera skivorna på plats och använda självgängande skruvar, popnitar eller mutter /bult /bricka församlingar för att hålla dem på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144250.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.