Ford Ranger Pickup Hybrid omvandlingar

När du tänker på bränsleeffektivitet i lastbilar och vara miljövänliga, är chansen att du inte tror på en Ford Ranger Pick-up. Emellertid är det möjligt att omvandla standard Ranger till en hybrid, eller till och med ett elektriskt-bara fordon som bättre uppfyller normerna ovan. Processen är inte lätt, och det kräver någon som är dedikerade till bilar och elektronik, så många människor väljer att ha de konverteringar utförs av yrkesmän. Krav

Bortsett från alla de ytterligare elektriska komponenter, inklusive elmotor, generation utrustning och diverse andra delar och bitar, du kommer att behöva några andra viktiga saker för att sätta ihop en hybrid konvertering. Du måste vara engagerade och lärde sig om varje del av din Ranger och hur det fungerar för att förstå exakt hur en hybridmotor fungerar, och att förstå el och elektriska system. Dessutom behöver du tid, en rejäl investering av medel och en rymlig arbetsplats. Detta är en enorm operation för att någon gör det på egen hand.
Elektrisk Konvertering

En hybridmotor är ett fordon som använder en vanlig bensinmotor biträdd av en elektrisk motor . Men auto butiker säljer byggsatser och tjänster som möjliggör en fullständig elektrisk konvertering. Om du följer denna väg, kommer du att skala bort den vanliga, bensinmotor helt och ersätta den med en elektrisk motor, batteripaket och en plug-in omvandlaren så att du kan ladda din bil.

Svårighetsgrad

I jämförelse, det är faktiskt svårare att konvertera en Ranger till en hybrid än det är att omvandla det rakt in i ett elektriskt fordon. Detta beror, i en hybrid, du måste försöka passa ytterligare komponenter i motorn. Med en elektrisk konvertering du faktiskt ta ut alla de vanliga fordonskomponenter att göra plats för den mycket mindre elmotor.
Förmån för Professional Services
p Om du vill en hybrid eller elektrisk konvertering för en Ford Ranger pick-up truck, men har inte tillräckligt med tid eller erfarenhet, kan du ge din bil och dina pengar till en professionell installation service och få konverteringen gjort för dig. Det är dyrare än att göra det själv, men arbetet kommer med en garanti för att du har en fungerande hybrid eller elektrisk truck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144246.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.