Hur Isolera en Cargo Trailer

Släp, oavsett om de används som 18-hjuling riggar eller fordon som behöver någon speciell operatörslicens, tenderar att vara hård-sidiga enheter flås i aluminiumplåt och styva med stödbanden och rails. Stöden är vanligen cirka 1 1/4-tums djup. Denna struktur lämpar sig väl för installation av isoleringen. Saker du behöver
Rengöring lösning Sköljvattentemperatur
Ångspärr
Isolering
Lim
Foder
Fasteners
Flooring
isolerande färg

Visa mer instruktioner
1

bort eventuella befintliga paneler eller liner från insidan av last trailer. Rengör väggarna med hjälp av en 10-till-1 spädning av diskmedel, skölj med rent vatten.
2

Skapa en fuktspärr för att skydda det färdiga projektet från kondens som kan bildas i extrema temperaturer. Farmaceutiska ångspärrar finns i gångarna luftkonditioneringen av lagerlokaler hem förbättring. En extremt effektiv och kostnadseffektivt alternativ är att limma ark bubbelplast på insidan av last trailer hud. Vissa styva isoleringsskivor levereras med en integrerad ångspärr, om du använder dessa produkter här steget bör ignoreras Addera 3

Install batt - ibland kallas filt - isolering, allmänt tillgängliga 18. - och 24-tums bredd. Applicera en proprietär lim till en sektion av innerväggen i taget. Rulla ut mattorna på golvet och skär dem till storleken med sax. Tryck dem på plats över limmet. Låt botten 2 inches utan isolering för att skapa ett område i vilket kondens kan sedimentera, och ger dränering från detta utrymme. Batt isolering är ett kostnadseffektivt alternativ för väggar, men kan inte knytas till tak.
4

Installera brandsäkra styva paneler tillverkade av glasfiber eller polystyren. Så snart som möjligt --- oftast när utrymmet mellan varje stödbandets har fyllts med vadd --- installera invändiga paneler hjälper till att hålla mattorna på plats. Paneler slutade på en sida med en silverfärgad metallbeläggning hjälp att reflektera yttre värme tillbaka ut genom last trailer hud. Skär panelerna till de storlekar som dikteras av lasten släpets stödbanden och rails. Borsta egenutvecklade lim över väggarna och tryck panelerna på plats. Återigen, lämna de nedersta 2 inches utan isolering och ger dränering från detta utrymme.
5

Panel interiören Enligt trailern är förutspått behövs för användningsområden. Om ljus, färdigförpackade last förutses, använd 8 - med 4-fot ark luan plywood tillskuret, om tung användning och pall laster förväntas, använd stålplåt eller aluminium. Båda typerna av paneler bör fästas stödbanden och rails med antingen självgängande maskin skruv eller blindnit.
6

isolera golvet genom att installera ett nytt lager av trägolv över existerande golvet.
7

Måla utsidan av släpet tak med isolerande färg tillgängliga från de flesta lager hem förbättring och fritids återförsäljare fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144242.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.