Hur Remote Starta en Stock Chevy Silverado

I lager Silverado s fjärrstart system kan du skruva lastbilens motor från ett avstånd . Detta är perfekt för kalla morgnar när du vill lastbilen att värma upp i några minuter . Du kan inte köra Silverado medan det är igång i fjärrstart läget . Den Chevy Silverado fabrik fjärrstart alternativet är integrerad med fjärrkontrollen nyckelbricka som gör att använda systemet för att fjärrstart bilen okomplicerad . Instruktioner
1

Kontrollera att du är inom fjärrstart avstånd från Silverado . Den fjärrstart bör fungera upp till 90 meters avstånd . Håll fjärrstart fob i luften och peka den mot Silverado .
2

Tryck på " Lock " -knappen på fjärrkontrollen start fob . Omedelbart efter detta , tryck och håll ned " Start " -knappen i cirka fyra sekunder . Startknappen är den översta knappen på fob . Det har identifierats av en halvcirkel ikonen. De parkeringsljus tänds , och sedan Silverado motor startar .
3

Tryck på "Start " -knappen igen för att stänga av Silverado av med fjärrstart fob . Du kan även låsa upp dörrarna , ange Silverado , och sedan sätta i nyckeln och vrid den till " On " och sedan " Off " för att avbryta fjärrstart .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144241.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.