Hur man installerar en F150 Remote Starter

Fjärrstyrda bil förrätter använder en handhållen elektronisk apparat för att starta din bil inom ett par hundra meter från fordonet. Detta kan vara mycket praktiskt under de kalla månaderna, där du vill värma upp din bil inifrån ditt hem eller kontor. Om du har en Ford F-150 lastbil, kan du installera din egen fjärrkontroll starter med några grundläggande verktyg, på bara några timmar. Saker du behöver
Remote startpaket
platt skruvmejsel
Avbitare
Wire nötter Review, Multi-Tester
Visa fler instruktioner
1 < p> Se till att fordonet fungerar ordentligt innan du påbörjar installationen. Slå på lastbilen. Kontrollera lamporna och lyssna på motorn för att se till att det inte gör något ljud som kan tyda på ett problem. Om din lastbil inte fungerar, har en mekaniker åtgärda problemet innan du fortsätter med installationen.
2

Koppla den positiva (röda) sidan av batteriet terminalen under huven. Detta kommer att hindra dig från att få en elektrisk stöt när du arbetar på din F-150: s ledningar.
3

Leta interiören ledningsnätet genom att ta bort panelen under rattstången, bända öppna försiktigt med en platt skruvmejsel. Dessa ledare är färgkodade och bly från bilens tändningslås cylindern till olika delar av lastbilen.
4

Anslut ström-ledningar från perifera starter till makten tråd i ledningsnätet. Strömkablarna är svarta, eller innehåller en svart rand. Detta 12 volt är nödvändigt för att ge ström till den avlägsna starter. Om din F-150 har mer än en ström kabel, anslut starter till en som tål en högre belastning (har en större säkring). Skär av trådarna med en avbitare, strippa ändarna av, och tvinna ihop dem med en tråd mutter för att hålla anslutningen på plats.
5

Lokalisera tändstiftsledningen med en multi-testare. Testaren visar 10 till 14 volt med nyckeln i "Start"-läge. Detta steg kan vara lättare med hjälp av en assistent för att slå på tändningen för dig. Fäst strömkabeln till fjärr-starter.
6

Lokalisera tillbehöret tråd med en multi-testare. Testaren visar 11,5-14 volt när nyckeln vrids till "tillbehör" läge. Fäst tillbehöret kabeln till fjärrkontrollen startmotorn.
7

Leta starter tråd med en multi-testare. Denna tråd kommer att visa 11,5-14 volt när nyckeln är i läge "RUN". Anslut starter kabeln till fjärrkontrollen startmotorn.
8

Fäst jordledningen i avlägsnare starter på en ren yta på brandväggen i din lastbil. Korrekt jordning krävs för att driva den fjärrstyrda startmodulen. Anslut inte jordledningen direkt till batteriet terminalen, eftersom det kan skada batteriet.
9

Lokalisera varvräknare tråd referenssignalen genom att spåra tändkablarna tillbaka till den elektroniska styrenheten. På modulen, kommer det att finnas en referens tråd (kolla din F-150: s handbok för korrekt tråd färg) som du ska bifoga till varvräknare hänvisningen i den avlägsna starter. Denna referenssignal berättar fjärrkontrollen starter att fordonet är igång och stoppar starter från att fortsätta att dra runt motorn.
10

Sätt tillbaka panelen i rattstången när systemet har anslutits.

11

Testa startmotorn genom att trycka på "Start"-knappen på fjärrkontrollen nyckelbricka. Din Ford F-150 ska nu starta strax efter att du trycker på knappen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144238.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.