Hur att renovera en lastbil

Om du nyligen har köpt en tidigare ägd bil, kanske du vill ge det en komplett makeover för att göra det perfekt för dina ändamål. Till exempel, kan du renovera den för catering, flytta möbler och lådor eller transportera annat gods, eller du kanske helt enkelt vill ge den ett nytt utseende. Saker du behöver
verktyg avlägsna mattor, valfria
golvplattor
Golvplattor lim
djup scrub
Avfettaren
Citron olja polish eller andra våningen polermedel
Visa fler instruktioner
1

Förbered trucken för renovering. Om det har befintliga mattor, kanske du vill ta bort det, eftersom mattan är svårt att hålla rent. Mattan är lättare att ta bort om du tar ut sätena först, och sedan ta bort den med verktyg avlägsna mattor.
2

Rengör trucken noga. Om ska installera nya golv, se till att golvet i lastbilen är ordentligt rengjord. Använd en skrubber och en avfettningslösning.
3

Installera golvplattor på flaket, med fästmassa. Efter installation, låt dem torka i minst 24 timmar eller enligt plattan tillverkarens anvisningar.
4

Ta klädslar, och har sätena reupholstered av en professionell. Välj ett slitstarkt material som är lätt att rengöra och tvätta. Matcha skydden till plattorna för en färg-koordinerad look.
5

Installera designen filmer på utsidan av trucken. Dessa är oftast självhäftande, men kan kapas till olika former för en distinkt stil.
6

Byt ut eller installera golvmattor eller att hålla det inre golvet rent. Du kan köpa tunga mattor på lågprisvaruhus eller butiker som säljer lastbil tillbehör.
7

Installera en växellåda i det inre för att minska röran. En växellåda hjälper dig lagra diverse artiklar och gör din lastbil interiören är mer organiserad. Dessa kan passa under baksätet. Du kan också installera avdelare i lådan för att organisera småsaker.
8

Ordna din utrustning i sängen eller insidan av lastbilen. Se till att du placerar allt i ordning för snabb åtkomst och organisation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144235.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.