Hur man gör en '97 Dodge Truck Snabbare

En 1997 Dodge Ram lastbil kommer i olika motorstorlekar, vilket möjliggör här lastbilen att bogsera och bära last. Du kan utföra många prestanda uppgraderingar till din 1997 Dodge Ram som kommer att öka sin hastighet, acceleration och gas körsträcka. Du kan installera dessa uppgraderingar själv eller med hjälp av en mekaniker. Saker du behöver
Cat-back avgassystem
Performance datachip
Performance spjällhus overdrive
Gear bolt-on
Högpresterande luftfilter
Kall luftintag kit
Flexibel intag slang
Turbine
Full syntetisk olja
Performance oljefilter
Performance tändstift
Performance tändstift ledningar
Turbo system
Intercooler Kompressor
rörsystem

Visa fler instruktioner
1

Installera en katt-back avgassystem, rubriker, en prestation auto datachip och prestanda spjällhuset för att öka motorns prestanda. Dessa delar kan beställas genom en bilverkstad och installeras hemma.
2

Installera en växel överväxel till din lastbil för att tillåta dig att nå en högre växel vid växling eller vid körning med last. En överväxel är en bolt-on transmission som fäster vid överföringen av din lastbil. Detta gör också att du kan flytta in någon växel från något annat redskap.
3

Installera en högpresterande luftfilter och kallt luftintaget för att öka luftflödet till din lastbilens motor, vilket ökar förbränningshastigheten hos bensinen i motorn och gör mer kraft. En kall luftintaget har slät slang dorn böjd som tillåter luft att ledas till motorn jämnt, och en högpresterande luftfilter gör att mer luft att sugas igenom och filtreras bättre. Du kan även ansluta flexibla intag slangen till toppen av luftfiltret om det är ett kon-filter. Du kan dirigera slangen till fordonets front, såsom under strålkastarna, så att luft kan levereras direkt till röret medan du kör. Montera en turbin bakom luftfiltret så att turbinen att snurra kall luft kraftfullt in spjällhuset tillåter mer kraft till motorn.
4

Installera bättre prestanda bromsar till din lastbil för att tillåta dig att sluta bättre . Detta inbegriper bättre prestanda rotorer att tillåta prestanda bromsbelägg att ha en bredare yta, och slots borrning för att tillåta bromsbeläggen att greppa rotorerna bättre.
5

Använd fullständig syntetisk olja för att smörja motorn bättre och låt kolvarna att röra sig lättare. Installera en hög filter prestanda olja för att möjliggöra en bättre komprimering. Också använda tillsatser för motorn för att kyla motorn temperaturer bättre.
6

Installera prestanda tändstift som gör att motorn får ett bättre gnista. När du installerar nya tändstift, även installera prestanda tändkablarna.
7

Installera ett turbo system eller kompressor med intercooler rör och en blow-off ventil.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144234.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.