Hur ansluta Bed Rails till en Verktygslåda

Crossover stil, flaket verktygslådor lita på sina anslutningar till din säng skenor förblir säkert på plats. Dessa mångsidiga verktygslådor kommer i en mängd olika stilar i såväl formgjuten plast och sorter stål. Plastlådor rekommenderas för lätt användning på garage hålls fordon, medan stålboxar rekommenderas för tunga användare på fordon hålls i alla förhållanden. Oavsett om du väljer Gull Wing lock som öppnas åt sidan, eller en enda lock som öppnas på baksidan, kan dina lådor anslutning till sängens bäst göras med J bultar. Saker du behöver
J bultar
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ställ din verktygslåda ovanpå sängen skenor, centrerad från sida-till- sida att jämnt fördela vikten och bättre anpassa monteringsbulten hålen. Öppna locken för att garantera att de kommer att fungera utan att gnugga mot sängen frontpanel eller på baksidan av hytten. Justera box placering som behövs.
2

Öppna verktygslådan lock helt. Prop dem på plats med en skrot av virke, om de inte är utrustade för att hålla öppet på egen hand. Lokalisera hålen för bultarna i botten av lådan. Det finns vanligtvis två hål på varje sida.
3

Ha en hjälpare passar den gängade delen av en J bult upp genom varje hål. Greppa och håll emot bulten, medan trä en gummi bricka, metall bricka och mutter på dess ände. Gör detta för alla fyra av de monterings bulthålen.
4

Rikta in krokarna av J-bultar, så att de kommer att fånga läppen av sängens och anslut verktygslådan ordentligt. Dra åt muttern på varje bult för hand. Dubbelkolla deras inriktning och verktygslådan positionen.
5

Gör slutjustering till nötterna med en hylsnyckel. Målet är att cinch bultarna tillräckligt stram för att hålla lådan helt jämn, medan inte töjer eller skevhet i botten av lådan. Dra åt varje skruv ordentligt, försök att flytta lådan och dra en sväng om rörelse är möjlig. Fortsätt att dra tills rutan inte längre rör sig när skiftade hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144232.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.