Hur skapar jag en 5 till 4 Kit Trailer Konvertering

Flat 4-vägs kontakter ger de lagstadgade grundläggande bogsering funktioner:? Bakljus, bromsljus och blinkers, plus jord. Flat 5-vägs kontakter ger de grundläggande funktionerna plus en annan linje kan du använda för att inaktivera gammaldags hydraulisk eller surge bromsutrustning vid backning. För att konvertera en 5-vägs trailer plugg så att du kan ansluta vagnen till ett dragfordon utrustat med en 4-stifts-mottagare, måste du köpa eller bygga en kopplare för att göra denna anslutning. Saker du behöver
5-vägs mottagare
4-vägs plugg
Avbitare
Wire strippor
Lödning kit
Shrink-wrap isolering kit
Visa mer Instruktioner
1

Skaffa en platt 5-vägs hona-mottagare med en förinstallerad 5-ledare sele och en platt 4-vägs hankontakt med en förinstallerad 5-ledare sele.
2 < p> Bestäm önskad längd på omvandlaren, därefter dela den längd av 2 och använd avbitare för att klippa av de två selar på denna längd. Till exempel, om omvandlaren skall vara 12 inches lång, gör snitt på varje sele 6 inches från varje terminal.
3

Använd tråd strippor att skala av isoleringen från båda de gröna trådarna , både av de gula trådarna, både av de bruna kablarna och båda de vita trådarna. Låt den blå kabeln från den platta 5-polig kontakt oskalad.
4

Arbeta en uppsättning åt gången, vrid färganpassade trådar från varje koppling tillsammans, göra anslutningarna med en lödning kit och isolera fogarna med en shrink-wrap kit.
5

Isolera oskalade slutet av den blå kabeln med shrink-wrap kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144229.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.