Hur man installerar ett Toolbox Crossover Pickup

En crossover stil pickup är en som spänner över sängen och vilar ovanpå sidan rälsen, med huvuddelen av lådan upphängd över sängen. Dessa boxar kommer i flera olika stilar i både plast och stål. Lid inkluderar mås vingar som är öppna på sidorna av sängen, full enstaka lock som öppnar till på baksidan av lastbilen och split lock som öppnar på baksidan av lastbilen och är uppdelade i två delar. Installation för alla märken, material och stilar lock är likartade. Lådan är bultad till sängens med J bultar som krok under läppen av skenorna och är fäst med en mutter genom botten av lastbilen rutan. Saker du behöver
skumgummidynor
Måttband
J bultar
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Välj den verktygslåda som är rätt för dig. Välj metalldosor för tung användning på lastbilar som kommer att parkeras i fullt solljus. Välj plastlådor för lätta användning på garage hålls lastbilar. Gauge storleken av lådan beroende på hur många verktyg du kommer att bära och hur mycket utrymme de behöver. Gull Wing lock är bra för handverktyg som måste gripas snabbt. Enstaka lock och lock split är bäst för stora verktyg, eller lagra stora verktygslådor. Mät sängen av din lastbil och välj en verktygslåda tillräckligt bred för att överlappa sängens på vardera sidan.
2

Cut skumgummidynor att passa sängens på vardera sidan och placera dem på sängens , nära baksidan av lastbilen hytten. Ställ din verktygslåda på toppen av dessa kuddar, centrerad på flaket. Öppna locken på verktygslådan och kolla för att vara säker på att verktygslådan lock rensar lastbilshytt. Justera efter behov för enkel användning. Öppna locket på verktygslådan för att komma till hålen i dess botten och lämna dem öppna.
3

Thread två J skruvar upp genom hålen på vardera sidan av flaket, kroka J bultar undertill läppen av säng järnväg. Montera en gummibricka över var och en av de fyra bultarna. Trä en mutter på varje skruv för att hålla skruvarna på plats. Dra åt muttrarna för hand. Dubbelkolla verktygslådor placering med ett måttband för att vara säker på att den är centrerad från sida till sida och att de båda främre hörnen är jämnt fördelade på baksidan av hytten. Justera vid behov för att centrera och fyrkantiga rutan till hytten för att fördela vikten.
4

Dra åt muttrarna på bultarna med hylsnyckel. Dra åt varje bult tätt. Ta bort rutan i omvänd ordning. Lasta lagrade verktyg ur lådan. Lossa och ta bort muttrarna från J bultar och lyft lådan från flaket. Ta bort kuddar. Använd ett glas rengöring formel för att avlägsna eventuella rester från kuddar när lådan tas bort.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144212.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.