Hur man installerar Chevy Splash Guards

stänkskydd, eller stänkskydd, skyddar bilens lack från lera och annat skräp från vägen, hålla bilen ser renare längre samt skydda lack. Stänkskydd kan också lägga till en unik och elegant känsla till ditt fordon. Installera stänkskydd är en enkel process, som kräver 30 minuter till en timme och en halv. Genom att ha rätt verktyg fastställs innan arbetet påbörjas, kan du minska den tid som behövs för att slutföra installationen. Saker du behöver
Splash Guard Installation Kit
Drill
1/8-tums borr
stjärnskruvmejsel eller Phillips borr fastsättning
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att parkeringsbromsen är inställd, placera en tegelsten bakom de hjul som ska stå kvar på marken, och ta bort hjulet för den aktuella stänkskyddet position. Detta steg kanske inte nödvändigt, kontrollera om du har tillräckligt med avslut i hjulet väl att installera stänkskyddet innan demonteringen.
2

Ta bort de två yttre tejpflikarna inifrån hjulhuset håller plasthjul väl till insidan av hjulet väl. Du kan behöva använda platt skruvmejsel för att bända bort dem, men kom ihåg att du inte kommer att ta bort hela plasten hjulhuset.
3

Clip u-klippet på den inre bottensidan av hjulhuset genom att följa tillverkarens instruktioner. Var noga med att inte böja klippet om den är gjord av metall.
4

Placera stänkskyddet på plats och skruva i de mindre # 8 skruvar med brickor till de vertikala hål i stänkskyddet och genom hålen där tejpflikarna var. Dra åt skruvarna helt efter att säkerställa att stänkskyddet är på plats ordentligt.
5

Skruv en av de större # 10 skruvar med bricka genom hålet intill U-klippet installerade i steg 2 och dra åt .
6

Placera borrkronan genom hålet på undersidan och borra ca ½ tum, sedan skruva den andra # 10 skruv med bricka genom hålet och dra åt.
7

Upprepa dessa steg för varje ytterligare hjulet för att slutföra projektet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144211.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.