Hur du säkerhetskopierar en Freight Lastbil

Freight lastbilar, även kallad last lastbilar, använd ett område box last bakom hytten på fordonet. Dessa överdimensionerade fordon kräver extra försiktighet och medvetenhet vid körning på grund av storleken och blinda fläckar i backspegel och sido backspeglar. Säkerhetskopiera dessa riggar tryggt lindrar oönskade kollisioner med andra fordon eller hinder. Det är viktigt att lastbilen har stora speglar från sidan för det bärande processen. Instruktioner
en

Ställ in speglarna från sidan till den maximala vinkeln möjligt på baksidan av lastbilen. Flytta trucken i backen. Detta utlöser automatisk back-up signal - ett högt och konstant pipande - tillkännage att trucken är i backväxeln och kommer att säkerhetskopiera. Tuta gång innan du släpper bromspedalen och sedan långsamt trycker på gaspedalen.
2

Vrid ratten långsamt i den riktning du vill att omvända lastbilen att gå. Hitta lastkaj eller punkt där du vill ha dörrar ansiktet. Gör mikro justeringar och fjäder bromsarna när du styr frakten lastbilen till den givna punkten. Gå inte för fort eller bromsar för hårt. Knacka lätt på bromsen för att hålla hastigheten i ett säkert område.
3

Välj en punkt längs sidan av lastbilen där du stannar lastbilen och styra lastutrymmet till punkten. Till exempel, när du riktar dörrarna till bakre lastutrymmet, måste du också tänka på avståndet till målet. Hitta en plats längs den sida av vägen du tycker är en lämplig punkt att stoppa. När du tar på baksidan av lastbilen till denna punkt, fjäder bromsarna och ta lastbilen till ett fullständigt stopp.
4

i parkeringsbromsen och placera lastbilen i friläge.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144208.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.