S10 bränslepump Problem

Chevrolet S - 10 , som infördes 1982 , är en pickup som tillverkas av General Motors . Chevrolet S - 10 kan utveckla problem med sin bränslepump som pumpar bränsle från bensintanken till förgasaren och motorn . Trasig säkring

En trasig säkring , eller enhet som skyddar en krets från skador på grund av hög ström kan orsaka S - 10 pump för att misslyckas . Inspektera säkringen pumpkrets , beläget i gruppcentralen under instrumentbrädan , och byt vid blåst .
Bränsleledning Problem

Fuel slangläckage och hinder kan leda till minskas eller brist på bränsletrycket i en S- 10 bränslepump. Inspektera avseende veck bränsleledningen, blockeringar eller läckor och gör nödvändiga ersättare .
Bränslepump relä

Chevrolet S - 10 bränslepump relä , som ligger i säkringsplinten aktiverar bränslepumpen baserad på en signal från tändningslåset . En dålig bränslepump relä resulterar ofta i ett misslyckande att starta bränslepumpen , vilket i sin tur resulterar i ett misslyckande att vända på motorn . Inspektera pumpen relä för tecken på slitage eller skador på grund av överström och ersätta det som behövs .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144207.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.