Hur ta isär en S10 flaket

Den S10 är en pickup först infördes av Chevrolet i början av 1980. Sedan dess ursprungliga utgåvan har flera olika motiv inkarnationer. Om du planerar att göra större reparationer eller uppgraderingar till din S10 pickup kropp, korrekt nedmontering och bortforsling din lastbil säng är en nödvändig färdighet. Även om du kan ta bort sängen utan en professionell mekaniker, på grund av storleken på flaket bör du ha några hjälpare. Saker du behöver
kryssmejsel
3/8-tums hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Pull på bakluckan frigöringsspaken, och lägga ner bakluckan tills den är fullt utdragen. Lossa Phillips-skruvar på varje baklykta lock. Ta bort skydden, och ställ dem åt sidan. Skruva lökarna tail light från sin sockel, och ta bort dem från lastbilen.
2

krypa under flaket, och koppla bort alla kablar som sträcker sig till varje svans armatur från under lastbilen. Koppla bort alla andra sladdar och kablar från botten av sängen, när du ser dem.
3

Lokalisera de jämnt fördelade bultar montera sängen på plats på varje sida av truckens ram. Det kommer att vara allt från åtta till 12 bultar beroende på din exakta modell. Ta bort varje bult med en 3/8-tums hylsnyckel. Förvara de borttagna skruvarna i en plastbehållare så att du inte förlorar dem. Krypa ut från under flaket.
4

Placera en hjälpare i varje hörn av sängen. Har varje hjälpare förstå deras hörn från botten sidan av sängen. Lyft försiktigt sängen off av ramen, och flytta den till en täckt yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144205.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.