Hur du ansluter kablar från en trailer till en lastbil

Innan du beger dig ner på motorvägen med din trailer i släptåg , måste du först ansluta ljussystem kablarna från lastbilen till släpet . Utan detta sammanhang kommer släpets bromsar , signal och backljus fungerar inte . Förutom att vara en säkerhetsrisk , står du en god chans att få biljett för att inte ha släpets lampor fungerar . Lastbilar med dragkrok mottagare nästan alltid har en mottagare kabel stickpropp som ansluts till släpets kabelns kontakt och att låta släpets lampor för att stänga av trucken batteriet och motorn . Instruktioner
1

Nå under lastbilen vid dragkrok mottagare . Känn för en grupp av trådar in i en plan, hårdgummi fixturen. Dra försiktigt ut det här för att exponera det till släpet .
2

Gå till släpet bogsera armen och hitta en uppsättning kablar ser ut tråden inställd på lastbilen . Det kommer att finnas en kvinnlig mottagare slut att gå med den manliga kontakten ur trucken . Addera 3

Inspektera båda pluggar och justera så de manliga spetsarna linje med hålen på vagnens kvinnliga plugg . Sätt två tillsammans . Placera de anslutna kablarna på släpet armen och använda den stora zip - tie för att säkra det till släpet armen .
4

Tilldela en assistent jobbet att stå bakom vagnen och titta på lamporna när du testar signalen , broms och backljus att kontrollera kabelanslutningen är fast och fungerar .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144197.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.