Installationsinstruktioner för F-150 dragkrokar

En Ford F-150 är det ½-tons modell av Ford lastbilar. F-150 finns i 2-hjul eller 4-hjuliga modeller drive. En 4-hjulsdrift har bättre grepp för att dra dig igenom våta och leriga områden, men de kan någon gång ändå fastnar i leran. Tow krokar installera genom ramen av en lastbil och ge en säker yttre område för att fästa bogsera remmar utan att skada några delar under lastbilen eller stötfångaren. Saker du behöver
Vise grepp Sida 2 bultar, 1/2 tum x 1-1/2-inch
4 bultar, ½-tums x 2-1/2-inch
12 brickor, ½-tums
6 låsbrickor, ½-tums
6 nötter, ½-tums
Drill med ¼-tum och ½-tums bitar
Skiftnyckel
tång
Level
Visa fler instruktioner
en

Placera ett par skruvstäd grepp på stötfångaren fästet på höger sida av trucken och ramen för att hålla konsolen i läge
2

bort båda bultarna i fästet ram med en skiftnyckel
3

Skjut en bricka på en ½ tum x 1 ½.. - tums bult och sätt in den övre stötfångarfästet hål. Placera en bricka, låsbricka och en mutter på den utskjutande änden av bulten. Håll muttern stadigt med en tång och vrid skruven medurs med skiftnyckel för att vrida skruven medurs. Dra inte åt helt.
4

Håll dragkrok upp till stötfångarfästet med dess översta hålet på undersidan stötfångarfästet hål. Skjut en bricka på en ½ tum x 2 1/2-tums bult. Sätt i bulten genom dragkrok och fäste. Skjut en bricka, låsbricka och mutter på änden av bulten och dra åt dem löst det som den översta bulten.
5

bort de vise grepp från stötfångarfästet.
6 < p> Håll bogserkroken tätt mot stötfångaren ram med en hand. Borra genom det nedre hålet med en ¼-tums borr fäste i stötfångaren ramen. Byt ¼-tums borr med en ½-tums borr och borra genom samma hål i ramen.
7

Skjut en bricka på en ½ tum x 2-1/2 -tums bult och sätt in den i dragkroken nedersta hålet och genom ramen. Placera en bricka, låsbricka och mutter på den utskjutande änden och vrid medurs till semi-skärpa.
8

Håll en nivå upp till dragkrok vertikalt. Lever den dragkroken genom att flytta det åt vänster eller höger. Dra åt alla fyra skruvar och muttrar helt.
9

Upprepa denna procedur för att installera den vänstra sidan dragkrok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144196.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.