Monteringsanvisning för Radiator i Peterbilt Truck

Peterbilt lastbilar använder tunga radiatorer för att kyla sina stora motorer. Lastbilschaufförer sätta många miles på sina motorer i varma temperaturer, vilket kräver kylaren för att effektivt kyla motorn. Radiatorer förlorar så småningom en del av sin kylkapacitet och kan överhettas och förstöra en dyr motor. Om temperaturmätaren är högre än normalt, eller om du lägger kontinuerligt till kylmedel till systemet, kan radiatorn stoppas upp eller har en läcka. Installera en radiator i en Peterbilt följer samma grundläggande procedur som att installera en i en bil. Saker du behöver
Skruvmejsel
Justerbara tänger (tillval) katalog Wrench in
Trappstege
Motorkylvätska
Visa fler instruktioner
1

Lägg den gamla kylaren och ny sida vid sida på en plan yta. Jämföra de två och ta bort alla fästen från den gamla kylaren med en skruvmejsel eller justerbar tång. Fäst fästena på den nya kylaren på samma positioner.
2

Placera en trappstege framför lastbilen. Plocka upp den nya kylaren och placera det i motorn väl och passa bulthålen i konsolerna med hålen i ramen eller fästen.
3

Byt ut alla skruvar i fästena och dra åt dem med en skiftnyckel.
4

Skjut den övre kylarslangen på toppen slangen fästet på kylaren. Skjut klämman metall slang över slangen täcker fästet. Vrid snäckskruven medsols med en skruvmejsel för att dra åt slangklämman. Upprepa denna process för att fästa den nedre kylarslangen.
5 p Om din modell av Peterbilt har en övre kylarslangen högre än kylarlocket, öppna ventilen vid den högsta punkten genom att vända den upp.

6

Öppna kylarlocket och fyll kylaren med rekommenderad kylvätska. Sätt trucken i neutralläge och starta motorn. Lägg kylvätska till kylaren eftersom den sänker när termostaten öppnar för att släppa kylvätska i motorn. Lägg små mängder kylvätska tills den rätta nivån bibehålls.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144189.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.