Hur Omvänd en hydraulmotor

Hydraulmotorn är en mångsidig komponent för många typer av utrustning inklusive potatisupptagare, såmaskiner gräsmatta, transportörer och många fler. Du behöver bara köra två slangar till motorn för att det ska fungera. Ett bra exempel på detta är saltet spridaren på baksidan av en snöplog. Den hydrauliska motorn vrider spridaren som saltet faller från lastbilens flak. Det finns olika sätt att vända en hydraulmotor. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Märkpenna
Wrench in
Pipe gängtätning
Shop handdukar
Visa fler instruktioner
1

Omvänd läget på spaken på den hydrauliska styrventilen som aktiverar motorn, om ventilen har dubbla positioner. Att vända positionen kommer att vända motorns riktning. Om den hydrauliska styrventilen är inte en dubbel ställning ventil, och innehåller endast ett på eller av läget, gå vidare till nästa steg.
2

Lokalisera hydraultryck linje från den hydrauliska styrventilen eller pump och märk den med en permanent märkpenna. Gör en motsvarande markering på den hydrauliska motorn anger var tryckledningen är ansluten. Märk den andra hydraulledningen som kommer ut ur motorn som returledningen. Inspektera de två linjer som går in i den hydrauliska motorn för att fastställa att de två linjerna är av samma storlek.
3

Stäng strömkällan off som körs hydraulpumpen. Till exempel, om den hydrauliska pumpen som driver motorn är på en lastbil, stänga av trucken av. Vänta några minuter för den hydrauliska oljan rinna ur de hydrauliska ledningarna från motorn. Använd en skiftnyckel och lossa och ta bort båda linjerna från motorn. Använd en butik handduk att städa upp utspilld hydraulolja.
4

Anslut de två hydraulslangarna till hydraulmotorn. Denna gång byta linjer som går in i hydraulmotor. Kraftledningen kommer nu att ansluta det gängade utloppet hos hydraulmotorn, där returledningen tidigare ansluten. Returledningen ska anslutas till den gängade uttag på motorn där kraftledningen tidigare ansluten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144186.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.