Hur man uppgraderar LED Trailer lampor för bogsering

lysdioder, eller LED, är ljusare och kräver mindre ström än traditionella glödlampor. Eftermarknad företag tillverkar fordons-specifika linser utformade för att passa in i redan existerande traditionella lätta höljen, belysningen navet kan ändras till LED genom att helt enkelt skruva loss de två objektiv fästen och byta enheten. Finns även lysdioder är satt i traditionell lampa baser, så den gamla lampan kan tas bort och en LED-motsvarighet sätta i dess ställe. Men de ljusa husen på släp är inte fordonsspecifika och används vanligen som externa komponenter, så att ersätta hela enheten bör vara en snabb och okomplicerad projekt. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Socket (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Använd en skruvmejsel för att ta bort de två skruvarna som håller linsen på redan existerande trailer lampor i stället. En i taget, tryck de uppenbarade lökar och vrida dem 1/4-turn moturs, och sedan dra dem från deras hus. Borttagning lökarna ska avslöja två skruvar eller bultar som håller kåpan till släpet ram.
2

Ta ur maskinen skruvar, med hjälp av en skruvmejsel för skruvarna eller en hylsnyckelsats för bultarna. Den gammaldags bostäder skulle falla bort från vagnen ramen. Dra isär de tre trådanslutningsdon knutna släpet sele till ljuset huset. Upprepa processen på andra sidan av släpvagnen.
3

Ta en av de gamla husen till en Biltema och använda den som en mall för att du köper en LED ersättare enhet som har samma konfiguration fästorganshålet.
4

isär de nya lamporna. Fäst de tre trådarna i trailern sele till de tre trådanslutningsdon framväxande från baksidan av en LED-enhet.
5

Installera om fästelement, denna gång fastställande huset på LED nya enheten på plats. Använd skruvmejseln för att fixera linsen på plats. Upprepa installationen på andra sidan av släpvagnen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144184.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.