Hur att öka prestandan i en Dodge Ram 4.7

Den 4.7l motor i Dodge Ram är också i Jeep Grand Cherokee, Dodge Dakota och Dodge Durango. Ren luft är mycket viktigt att din motor. Motorer köras på bränsle och luft. Air filter tar bort smuts och partiklar från luften så att inget kan skada motorn. När luftfiltret blir igensatt av smuts och verkar svart, lider gas körsträcka och du kanske märker din bil inte har så mycket makt. Det finns flera andra saker som påverkar resultatet för en motor som den typ som används av bensin, det klimat där du kör och regelbundet underhåll. Instruktioner
1

Ändra luftfiltret minst en gång per år och eventuellt oftare beroende på körförhållanden. Också överväga att uppgradera till en K & N luftfilter. Dessa filter är tvättbara och utformad för att öka hästkrafter och vridmoment. Dessa filter har en miljon mil garanti.
2

Installera en kall luftintaget. Denna enhet gör mer kall luft att komma till motorn, skapa mer syre för motorns förbränning. Den kallare luften gör att varje droppe bensin för att bränna mer effektivt. K & N säljer kallt luftintag som också erbjuder en miljon mil garanti.
3

Lägg en kompressor till motorn. En kompressor är en luftkompressor som tvingar syresatt luft i motorn. Rötter och tvillingskruv finns två typer av överladdare som är både mycket populära.
4

Köp bensin som har ett högre oktantal. Detta kommer sannolikt att vara "premium" bensinen på din lokala station. Högre oktantal bränslen kan hjälpa prestandaökning motorn när du använder en kompressor eftersom de motstår förbränningen bättre än de lägre oktan bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144180.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.