Hur Jämför Retractable Truck sängöverkast

Retractable lastbil säng täcker finns i två varianter . En stil är ett hårt fodral där sektionerna viker ovanpå varandra och stack mot framför lastbilen . Den andra stilen är ett mjukt fodral som rullar in i en behållare placerad på framsidan av flaket . Garanti

lastbil säng täcka garantier är vanligen mellan ett och tre år . En längre garanti innebär i allmänhet att locket är gjort bättre och brukar finnas med manuell indragning och hårda modeller täcker .
Hållbarhet

Rolling täcker tenderar att vara mindre hållbara än hårt täcker . Skräp i kapseln kan få locket att hålla rullande stunder och utrullning . Mjuka pärmar , genom design, är mindre tålig än hårda pärmar , av uppenbara skäl . Den rullande modell är det bästa valet om du också har ett rack ovanför flaket som den hopfällbara modellen kan bli blockerad av racket .
Properties

för att skydda objekt som lagras i din lastbil säng , välj ett lock som låser . Många täcker öppnas manuellt medan andra svarar på fjärrkontrollen . Om du väljer en modell utrustad med en fjärrkontroll , se till att det finns en mekanism för nödöppning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144178.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.