Retrax sängöverkast Installation

Objekt i din lastbil säng, exempelvis verktyg, fiskeutrustning eller andra värdesaker förvaras säkert när du använder ett Retrax sängöverkast. Som en lastbil säng kapell, täcker Retrax säng skydda objekt i din lastbil säng utan besvärliga hardtop. Skydd mot hårt väder, som regn, är avgörande för att förhindra rost skador. Håll objekt i din lastbil säng torr genom att skydda dem med en Retrax sängöverkast. Saker du behöver
Skiftnyckel
J krok monteringsklämmor
Visa fler instruktioner
1

Fäst Retrax sängöverkast till spåret skenor. Skjut ratten i sängen omslaget i spåret på rälsen. Skruva fast locket till gardinskena en skiftnyckel för att dra åt och fäst den på plats. Upprepa detta steg för att fästa skenan passagerarsidan till Retrax sängöverkast. Fäst frontpanelen till sängöverkast. Frontpanelen skyddar rullande bar vilka butiker och drar in sängöverkast. Skruva fast frontpanelen på sängen omslaget. Rikta in hålen på sängen täcka och fästa en bult på varje sida, säkra frontpanelen till sängöverkast
2

Placera Retrax sängöverkast försiktigt på räls flaket.. Har någon hjälpa dig med denna process. Stående på motsatta sidor, lyft sängöverkast och anpassa sängöverkast med flaket järnväg se till att det är jämnt i alla kanter.
3

Säkra sängöverkast till rälsen flaket med J krok monteringsklämmor. Placera den nedre läpp J kroken monteringsklämman under läppen av din lastbil säng järnväg. Placera den övre läppen av J kroken monteringsklämma på insidan kanten av Retrax sängöverkast. Dra åt J krok montering klämbult en skiftnyckel för att fästa locket på skenan. Upprepa detta steg på alla fyra hörn av flaket.
4

Dra sängöverkast mot dig till öppet läge. Förläng låset i slutet av sängen omslaget. Skjut låsknappen med fingret för att låsa locket, hindrar den från att dras tillbaka till den lagrade positionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144177.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.