Hur man installerar en Tonneau Folding Hårt Skal

Folding tonneau omfattar är utformade för att skydda föremål och värdesaker i din flaket från hårt väder. Många fällbara tonneau täcker är utrustade med lås för att skydda mot stöld, och skydda din lastbil säng med ett sådant skydd också kan hålla verktyg och redskap torrt för att undvika rostskador. En av fördelarna med en hopfällbar insynsskyddet är att du kan komma åt baksidan av flaket utan att behöva ta bort hela locket. Saker du behöver
plastdistans block
1 3/4 tums insex bult
Bakre fäste
5/32 tums insexnyckel
5/32 tum skruvar socket
C montering klämma shim
7/16 tums skiftnyckel
3/8 tums skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Fäst skenorna vinden tätningen till rälsen av flaket. Bänd upp fickan täcker vid ändarna av rälsen vind tätning med hjälp av en skruvmejsel. Det är där klämmorna kommer att fästa skenorna till flaket. Placera plastdistans block i fickan täcker. Avlägsna skyddspappret på distansblocken och placera ett mellanlägg inuti insatsen ficka längs kanten.
2

Placera vinden tätningen skenor längs rälsen för din lastbil säng. Rikta stöd brickor med varje hål längs vinden tätningen järnväg. Placera en 1 3/4 tums skruv insex genom stöd brickan och in i hålen på sängen järnväg. Skruva in bulten i en insats ficka mutter för att hålla skenan på plats. Dra åt skruven med en 5/32 tums insexnyckel.
3

Passa vikningen insynsskyddet mellan skenorna på framsidan av flaket nära fönstret. Unsnap knapparna för att frigöra och vik upp locket tills den når baksidan av flaket. Fäst gångjärnen för att ansluta delar av locket. Sätt 5/32 tums socket skruvar i gångjärnen och insynsskydd avsnittet. Dra åt skruvarna med en 5/32 tums insexnyckel. Upprepa detta steg tills alla gångjärnen har fästs.
4

Använd en C-klämma shims för att säkra insynsskyddet sektionen på framsidan av flaket nära fönstret. Dra åt C klämbult med en 7/16 tum wrench.Repeat detta steg för att säkra en C-klämma mellanlägg till den motsatta sidan av lastbilens flak.
5

Justera roterande spärrarna under det fällbara locket. Lyft delen av kåpan närmast bakluckan. Se till att luckan öppnas och stängs utan motstånd. Justera 3/8 tum bolt på vridregeln och flytta den framåt eller bakåt tills den är centrerad. Dra åt bulten med hjälp av en 3/8 tum skiftnyckel. Stäng luckan för att se till att det har justerats korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144175.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.