Byta en lastbil panel säng Front

Den frontpanel din pickup säng gör mer än att bara ge ett slut för boxen. Den rymmer sidopanelerna tillsammans och ger en skiljevägg för att skydda baksidan av din hytt, hålla tunga föremål från att lätt tryckas upp mot baksidan hytten glas, som har annars obehagliga resultat. För att byta ut panelen måste du ta bort sängen. Lastbil sängar är mycket lättare än du förväntar dig, men det kommer fortfarande att kräva extra händer att flytta sängen framåt för att komma åt panelen. Saker du behöver
Mutterdragare
Foam pad
Ny panel
Monteringsmaterial
Visa fler instruktioner
1

Leta sängen att bulten ramar . Det finns typiskt ett i varje hörn och ofta en ytterligare bult längs varje långsida. Konsultera en reparationshandbok för din specifika märke och modell för mer specifik vägledning, eller kolla installationsanvisningarna som medföljer din säng panel. Använd en mutterdragare för att lossa och ta bort muttrarna från dessa skruvar från undersidan tills sängen är lös på ramen.
2

Placera en skum pad eller vikta filtar på garaget golvet bakom lastbilen till fånga botten av bakluckan. Spärr bakluckan på plats, glider en bult genom slussen hasp, om din bil är utrustad så, att hålla det säkert. Ha en medhjälpare hjälpa dig att glida tillbaka sängen längs ramskenorna tills du kan tippa ner bädden, med botten av bakluckan ovanpå dynan du placerat.
3

Användning inverkan pistol för att ta bort skruvarna från hörnet lederna i flaket. Det finns typiskt två i varje vertikalt hörn och en i botten av varje hörn. Kontrollera reparationshandbok eller installationsanvisningarna för mer detaljer. Lyft frontpanelen bort.
4

Ställ den nya panelen på plats. Fäst den nya panelen till sängsidor på samma sätt som originalet, med den nya bulten hårdvaran som din nya säng panel. Dra åt bultarna med effekterna pistolen. Tips sängen upp och skjut den framåt på ramen tills den ligger i linje med de ursprungliga bultar.
5

Rikta sängen ram bultar och köra en genom varje hål. Trä en bricka och mutter på varje bult och dra åt dem med effekterna pistolen underifrån trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144174.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.