Hur Insats flaket Bodies

Lägga stakes till en lastbil säng kan utöka ditt lastutrymme för att möjliggöra ökad lagringskapacitet, särskilt för lättare laster, såsom säckar löv eller gräsklipp. En trä spel sidan gör den last som skall staplas så högt som toppen av hytten, vilket ger maximal halningskapacitet och även skydda din last, hålla den på plats. Använd behandlat virke insatser för att bygga dina sidor för en långvarig, löstagbar, säng extender som kommer att vara användbart för flera projekt, och samtidigt tillåta trucken att enkelt återgå till sitt ursprungliga skick. Saker du behöver
Måttband 2-av-2 behandlat virke
Geringssåg
¾ tum tjock plywood
Cirkelsåg
Behandlade däck skruvar
Drill

Visa fler instruktioner
1

Kör ett måttband i ett av hålen Corner Pocket och mäta till toppen av sänggrind. Mät från toppen av bädden skenan till toppen av hytten. Lägg de två dimensionerna tillsammans och skära fyra bitar av behandlat 2-by-2 timmer att passa hörnet fickor av sängen. Om trucken har rymliga fickor i varje skena, klippa en ytterligare behandlad 2-av-2 spel för varje extra ficka.
2

Stand insatserna upp i sängen fickor, en i varje ficka med sin bottenände mot botten av lastbilen. Mät botten av lastbilen utmed toppen av sängstället skenan från baksidan av hytten till slutet av bakluckan. Skär två ¾ tum tjocka plywoodskivor till denna längd lika bred som måttet från toppen av sängen järnvägen till toppen av hytten.
3

position en av plywoodskivor med en långsida på toppen av ena sidan järnväg, med sina ändar mot insatserna, med en ände mot baksidan av förarhytten och den motsatta änden även med den bakre ytan av bakluckan. Märk stavens lägen på den nedre kanten av plywood, ett märke på varje sida av varje stav. Använd en vinkelhake för att markera raka linjer över plywood, även med varje insats position du markerat. Använd denna kryssfanerpanel som mall och markera resterande plywood panelen på samma sätt.
4

Ställ plywood upp på båda sidor, med utsidan mot insatserna, och insidan mot säng, med en lång kant på toppen av skenan. Passa in linjerna med insatserna, att hålla den främre kanten av plywood mot baksidan av hytten. Kör fyra 1 ¼ tums behandlade däck skruvar genom plywood i varje stav. Gör detta på båda sidor för att slutföra insatserna för din lastbil säng kropp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144173.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.