Hur hitta en baklucka för min 70 Datsun Pickup

Gör dig redo att foder gamla auto kyrkogårdar för att hitta en baklucka för 1970 Datsun pickup. Bärgning och skrotningsanläggningarna göra bra utgångspunkter för de gamla Toyota Hi-Lux 1970 pickup lastbilar. Datsun, numera känd som Nissan gjorde Hi-Lux pickup, anses vara en av de första medelstora lastbilar. Söka kroppsdelar för dessa lastbilar är inte lätt eftersom de var kända för rost problem. Att få en baklucka för din lastbil kan visa sig vara en tipspromenad värdig Indiana Jones. Instruktioner
1

lokalisera alla auto skrot och rädda varven inom ett rimligt avstånd till din lastbil läge. Ta ner adresserna och headto skrotning. Många skrotningsanläggningarna låta dig gå igenom mycket för att hitta den del eller fordon som behövs paneler. Vid ankomsten, fråga om de har lastbilen stil du försöker sätta fingret före slösa tid vandra genom partiet. Om medlen inte vet, förbereda sig för att vandra genom.
2 online

Använd resurser såsom webbplatser samlare bil och forum. Logga in på dessa forum och fråga om någon vet om, eller har, en baklucka till Datsun 1970 Hi-Lux lastbil.
3

Kontrollera online-auktion webbplatser, som eBay, för baklucka . Gå till fordonets delen av eBay (se Resurser) och följ rullgardinsmenyerna för att hitta den nödvändiga delen. Välj både "Köp den nu" och "Auktion" alternativ för att utöka sökområdet för bakluckan.
4

Gå till auto visar och vintage utställningar samlare och be försäljare eller insamlare om bakluckan. Var redo att köpa om man är på plats, eftersom de inte skulle vara länge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144172.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.